tromaktiko: Ήρθε στον κόσμο το παιδί του Αντρέα που ξεψύχησε στο τριπλό θανατηφόρο της Λεμεσού… «Φως μου, γεννήθηκε ο γιος σου…»

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ήρθε στον κόσμο το παιδί του Αντρέα που ξεψύχησε στο τριπλό θανατηφόρο της Λεμεσού… «Φως μου, γεννήθηκε ο γιος σου…»



Κανείς δε φανταζόταν ότι αυτή που έπρεπε να ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της θα ήταν μέρα θύμησης και υπόσχεσης στον άνθρωπο της που έχασε νωρίς. Και άδικα…


Η Χριστίνα Γιασεμή σύζυγος του αδικοχαμένου Αντρέα, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο άδικα εκείνο το πρωί Σαββάτου, 27 Μαΐου, όταν το διπλοκάμπινο όχημα το οποίο οδηγούσε ενεπλάκη σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή φώτων τροχαίας στα Πάνω Πολεμίδια, πλησίον του σωματείου «Ζήδρος», συγκινεί για μία ακόμη φορά…

Η σύζυγος του άτυχου Αντρέα, που «έσβησε» στα 32 του χρόνια έφερε σήμερα στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί. Ένα αγοράκι το οποίο θα φέρει και το όνομα του πατέρα του.

Το γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η Χριστίνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook δίνοντας παράλληλα μία μεγάλη υπόσχεση στον άντρα που αγάπησε. Ότι θα μεγαλώσει τα αγγελούδια τους με πλήρη αφοσίωση και απέραντη αγάπη.

Ομορφαντρα μου, Λεβεντη μου, Καμαρι μου, Μοναδικε μου, Φως της ζωης μου, σημερα γεννηθηκε ο γιος σου. Σε αυτο τον αδικο κοσμο οπου πρεπει να σταθω διπλα του και μανα και πατερας για να του δωσω ολες τις αξιες που ειχες εσυ. Προτεραιοτητα μου και στοχος μου, ειναι να μεγαλωσω τα αγγελουδια μας με πληρη αφοσιωση, απεραντη αγαπη κουβαλωντας μαζι τους ολα τα πιστευω και πεποιηθησεις που ειχες εσυ...Για ολα τα ονειρα που εκανες για τα παιδια σου δουλευοντας μερα νυχτα. Γιατι μας ειχες τοσο καλομαθημενες μονο εσυ ξερεις ψυχη μου...Επιτελους, θα εχω ξανα ενα Αντρεα στο σπιτι να μου δινει ελπιδα και δυναμη οπως κανει και η κορη σου απο τη μερα που μας εκλεψαν τη χαρα μας. Τα παιδακια μας θα ειναι παντα ευλογημενα που ειχαν ενα πατερα ηρωα και ειμαι σιγουρη οτι καποτε θα αποδοθει δικαιοσυνη για αυτους που μας αδικησαν και εκοψαν το νημα της ζωης σε τρια παλικαρια και προκαλεσαν τοσο πονο σε τοσους αλλους που εμειναν πισω να σας περιμενουν...Να μας προσεχεις παντα.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!