tromaktiko: Φιλικό παιχνίδι στις φυλακές Κορυδαλλού

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Φιλικό παιχνίδι στις φυλακές Κορυδαλλού



Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d’Atenes) αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι ομάδα τροφίμων των...
Φυλακών Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, που αποτελεί πάγια πρακτική για το FC Barcelona.



Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εγκλείστους και να προσφέρει αναμνηστικά δώρα. Οσο για το ίδιο το παιχνίδι, είχε σασπένς και εναλλαγές στο σκορ, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς ισόπαλες 11-11!



Η ομάδα της Penya ξεκίνησε πιο δυνατά, ωστόσο η αντίδραση των αντιπάλων μας υπήρξε εντυπωσιακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια επίδειξη φίλαθλου πνεύματος από την ομάδα των τροφίμων, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη, ώστε και οι δύο ομάδες να πανηγυρίσουν στο τέλος από κοινού, χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, άλλωστε δεν ήταν αυτό το ζητούμενο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.



Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι με την ομάδα των εγκλείστων αγωνίστηκε ο αρχιφύλακας, κύριος Πετρόπουλος, ο οποίος ήταν εξαιρετικός ως τερματοφύλακας. ΕΡΜΑΛ(5 γκολ), ΜΙΧΑΛΗΣ (3), ΚΡΙΣΕΛΝΤ (2), ΓΡΗΓΟΡΗΣ (1) ήταν οι σκόρερ για τη ομάδα των τροφίμων, ενώ για το Σύνδεσμο της Μπαρτσελόνα σκόραραν οι ΛΑΜΑΪ (5), ΛΥΣΙΕΝ (3), ΔΡΟΣΟΣ (1), ΦΙΛΙΠΠΟΥ (1), ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ (1).



Ο Σύνδεσμός μας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό των Φυλακών Κορυδαλλού, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, ενώ πρωτοβουλίες αυτού του είδους θα συνεχιστούν.



ΤΟ ΔΣ της Penya Barcelonista d’ Atenes

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!