tromaktiko: Το καλύτερο απωθητικό των μυγών δεν φαντάζεστε ποιο είναι!

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Το καλύτερο απωθητικό των μυγών δεν φαντάζεστε ποιο είναι!



Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί τον πιο πρακτικό τρόπο για να απαλλαγείτε από τις ...μύγες ωστόσο το συγκεκριμένο αλκοολούχο ποτό το μισούν οι μύγες.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπου για να απωθήσετε τις μύγες από το σπίτι σας. Συγκεκριμένα ο καλύτερος τρόπος είναι να ψεκάσετε με βότκα τα σημεία της βεράντας σας που συγκεντρώνονται οι μύγες .

Άλλοι φυσικοί τρόποι είναι τα αιθέρια έλαια όπως η λεβάντα, η κιτρονέλλα, ο ευκάλυπτος, το λεμονόχορτο και η μέντα . Το αποξηραμένο γαρύφαλλο τα αρωματικά φυτά αλλά και ο καπνός.

Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί τον πιο πρακτικό τρόπο για να απαλλαγείτε από τις μύγες ωστόσο το συγκεκριμένο αλκοολούχο ποτό το μισούν οι μύγες. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπου για να απωθήσετε τις μύγες από το σπίτι σας. Συγκεκριμένα ο καλύτερος τρόπος είναι να ψεκάσετε με βότκα τα σημεία της βεράντας σας που συγκεντρώνονται οι μύγες . Άλλοι φυσικοί τρόποι είναι τα αιθέρια έλαια όπως η λεβάντα, η κιτρονέλλα, ο ευκάλυπτος, το λεμονόχορτο και η μέντα . Το αποξηραμένο γαρύφαλλο τα αρωματικά φυτά αλλά και ο καπνός.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!