tromaktiko: Σία Κοσιώνη: Η πρώτη φωτογραφία της, ντυμένη νύφη - Ο σινιόν κότσος, το υπέροχο μακιγιάζ και τα σκουλαρίκια... [photos]

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Σία Κοσιώνη: Η πρώτη φωτογραφία της, ντυμένη νύφη - Ο σινιόν κότσος, το υπέροχο μακιγιάζ και τα σκουλαρίκια... [photos]



Ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και Σίας Κοσιώνη τελέστηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, παρουσία στενών συγγενών και φίλων και ελάχιστες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας...

Φωτογραφίες που ανήρτησαν καλεσμένοι του γάμου στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram (σσ. το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες που η Αννα Μπουσδούκου και η Ελισάβετ Μουτάφη μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους) και άνθρωποι που επιμελήθηκαν τη νυφική εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη.

Η Χρύσα Τάσιου είναι η αισθητικός που επιμελήθηκε το look της δημοσιογράφου στο γάμο της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντας για πρώτη φορά τα νυφικά παπούτσια της Σίας Κοσιώνη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν δείχνει πιο άψογο, από το γαλλικό μανικιούρ σε ένα νυφικό παπούτσι Stuart Weirtzman. Σία μου σας εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να ζήσετε ευτυχισμένοι».




Την πρώτη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό look παραχώρησε αποκλειστικά στο BOVARY.GR. o άνθρωπος που επιμελήθηκε το χτένισμά της για το γάμο: ο αγαπημένος κομμωτής διάσημων Ελλήνων και ιδιοκτήτης του «Τeo Hair Design» στο Κολωνάκι, Βαλεντίνο, με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του hair styling (σσ. ο Βαλεντίνο επιμελήθηκε και το χτενίσμα της Ντόρας Μπακογιάννη για το γάμο).


Η Σία Κοσιώνη επέλεξε έναν σινιόν κότσο και μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του BOVARY.GR, το νυφικό της Σίας Κοσιώνη είχε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Με μια φωτογραφία που απεικονίζει τα βουνά του Καρπενησίου ευχαρίστησαν Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη όσους τους ευχήθηκαν για τον γάμο τους. «Ενα βουνό «ευχαριστώ» για ένα βουνό ευχές!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Kώστας Μπακογιάννης.

Πηγή

Θα σας πέσουν τα μαλλιά! Δε φαντάζεστε πόσο κόστισαν τα νυφικά παπούτσια της Κοσιώνη

Η ξανθιά δημοσιογράφος επέλεξε πέδιλα...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!