tromaktiko: Σφαγή για τον γόη του survivor! Απειλές, «μαχαιρώματα» και τρελό ξεκατίνιασμα πίσω από τις κάμερες

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Σφαγή για τον γόη του survivor! Απειλές, «μαχαιρώματα» και τρελό ξεκατίνιασμα πίσω από τις κάμερες



Aγριος «πόλεμος» για τα μάτια του...
ωραίου Κωνσταντίνου Βασάλου. Οι δύο γυναίκες, που ξεκατινιάζονταν επί πέντε μήνες διεκδικώντας την καρδιά του, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις ότι δεν τις γνωρίζει, έκαναν κοινό μέτωπο εναντίον του!

Κι ενώ το διαδίκτυο... σείεται από το αναπάντεχο «αλαλούμ», το βράδυ του τελικού ο γόης του «Survivor» γλεντούσε με άλλη!

Μαινόμενες ταυρίνες έγιναν οι φερόμενες ως «σύντροφοι» του Βασάλου, μετά τους ισχυρισμούς του παίκτη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» ότι στο παιχνίδι μπήκε και βγήκε single! Η διατύπωση της λέξης «ελεύθερος» απασφάλισε βόμβα μεγατόνων, αφού οι δύο κυρίες, μετά το αρχικό σοκ, πέρασαν στην αντεπίθεση και άρχισαν το ξεκατίνιασμα.

«Ξεκαβάλα από το καλάμι»

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου με ένα μακροσκελές post στο Instagram «στόλισε» τον άλλοτε αγαπημένο της υποδεικνύοντάς του να ξεκαβαλήσει το καλάμι. «Εξαλλη για την ασέβεια, που στάθηκα κυρία επί 5 μήνες και δεν έκανα καμία δήλωση. Με  ΦΙΛΙ • Η Βασιλική Αγιαννοπούλουέβαλες στην ίδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες δικαιώματα, όταν πίσω από την πλάτη μου, -όσο ήμασταν μαζί- μιλούσες μαζί της. Εξαλλη που τολμάς να λες δημόσια για μένα πως ό,τι έκανα το έκανα για δημοσιότητα» έγραψε για την κατάσταση και συνέχισε: «Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνίδι; Ποιος θα σε θυμάται κάνα εξάμηνο, οκτάμηνο μετά; Κανείς!

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ • Η Μαρί Ρόουζ ΤαρκμανιάνΞεκαβάλα, γιατί το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα ’ναι άσχημη! Η χειρότερη ήττα, γλυκέ μου, είναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεό της εδώ και ενάμιση χρόνο τώρα σε έχει σιχαθεί. Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!»

Η άλλη φερόμενη ως σύντροφος του personal trainer, η Κύπρια γυμνάστρια Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, αποκάλυψε: «Ο Κωνσταντίνος με τις δηλώσεις του είναι σαν να μη γνωρίζει εμένα αλλά ούτε και την πρώην. Του έστειλα βίντεο με μήνυμα που προβλήθηκε στο παιχνίδι. Δεν μπορεί να λέει ότι δεν με γνωρίζει, ούτε ήθελα να πάρω δημοσιότητα από εκείνον. Η γνωριμία μας προέκυψε πριν φύγει, έγινε σε πιο στενή επαφή και μου ζήτησε να τον περιμένω». Την ίδια ώρα ο Βασάλος γλεντούσε με εντυπωσιακή θαυμάστριά του! Η Μαριάννα, η οποία σπουδάζει ρωσική φιλολογία, ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες ποζάροντας στην αγκαλιά του bodybuilder. Η πρώτη ανάρτηση έγινε από το Αλσος Βεΐκου, όπου οι δυο τους εμφανίστηκαν στο Instagram αγκαλιά, με την καλλονή να κάνει το σχόλιο «Θα ήσουν ο καλύτερος συμπαίκτης» και να βάζει hashtags στις λέξεις «strong» και «wild» (δυνατός και άγριος) και δίπλα μια καρδούλα. Οι δυο τους συνέχισαν τη βραδιά τους πίνοντας ποτάκια σε μπαρ παρέα και με τον πρώην μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ταύρος σε υαλοπωλείο λόγω της ψηφοφορίας ο Μάριος

Το φαβορί επικράτησε και οι προβλέψεις για μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Survivor» επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Ωστόσο προκλήθηκε μέγα θέμα για τον Ντάνο αφού δεν έλειψαν οι αντιδράσεις από την πλευρά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της οικογένειάς του, οι οποίοι κατήγγειλαν πως υπήρξε εμπλοκή στη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Ο Μάριος μεταμορφώθηκε σε... ταύρο σε υαλοπωλείο, όταν προχθές το βράδυ ο αδελφός του τον ενημέρωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ψηφοφορία, ότι δεν μπορούσαν δηλαδή να τον ψηφίσουν γιατί δεν έφευγαν τα μηνύματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Ειρήνη Κολιδά. Σε ένα break o Κύπριος φιναλίστ πήγε πρώτα στον Σάκη Τανιμανίδη και μετά σε άτομο της παραγωγής, για να ζητήσει εξηγήσεις. Απείλησε, μάλιστα, να μιλήσει για το θέμα δημοσίως αν δεν λυνόταν άμεσα. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης«Σημειώθηκε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν έγκυρα. Πολλοί φίλοι ψήφισαν, αλλά η ψήφος δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή» δήλωσε χθες το πρωί η μητέρα του Μάριου Λία Ιωαννίδου, μιλώντας στο «Happy Day». «Δεν ήταν το οικονομικό του θέματος, αλλά το γενικότερο αίσθημα δικαιοσύνης. Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου, ο ίδιος θα αποφασίσει για το πώς θα συνεχίσει από εδώ και πέρα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ψήφους, το αποτέλεσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Εδώ όμως υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα. Υπήρχαν άνθρωποι που μας έλεγαν ότι έστειλαν 20 μηνύματα και πέρασαν τα δύο» πρόσθεσε. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η διαφορά στην ψηφοφορία ήταν τόσο μεγάλη, που αναρωτιόμαστε αν αυτή η... εμπλοκή μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα ποσοστά της ψηφοφορίας ήταν 65% για τον Ντάνο και 35% για τον Μάριο.

Η «Espresso», που βρέθηκε στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού στο άλσος Βεΐκου, κατέγραψε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! Ο κόσμος είχε αρχίσει να φτάνει από νωρίς στην περιοχή, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στους γύρω δρόμους. Από τις 3.000 κόσμου που υπολογίζεται ότι βρέθηκαν στο θεατράκι του άλσους στο Γαλάτσι κατάφεραν να μπουν οι 1.800, ενώ οι υπόλοιποι που έμειναν απέξω περίμεναν μήπως καταφέρουν να δουν τους «ήρωές» τους από κοντά. Με τόσο κόσμο, φυσικά, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα! Αρχικά επικράτησε αλαλούμ με τις θέσεις, αποδεικνύοντας ότι η παραγωγή δεν ήταν προετοιμασμένη. Ο κόσμος πίεζε για να μπει στον χώρο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του. Στα διαλείμματα για διαφημίσεις το αλαλούμ συνεχιζόταν, καθώς θεατές κάθε ηλικίας λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν τον Ντάνο και τον Μάριο.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατσούν Ιλιτζαλί βρισκόταν στον χώρο από το μεσημέρι, ελέγχοντας τα πάντα. Εκεί ήταν και το δεξί χέρι του, η Τουρκάλα Εμινέ Γεσίρ, αλλά και η αρραβωνιαστικιά του Τανιμανίδη Χριστίνα Μπόμπα με την αδελφή της Ελίνα. Η τελευταία, όταν έφτασε με μια φίλη της και οι άντρες ασφαλείας τής είπαν ότι δεν μπορούσε να περάσει, τους απάντησε με ύφος: «Εγώ είμαι η αδελφή της γυναίκας του Σάκη κι έχουμε κρατημένες VIP θέσεις».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!