tromaktiko: Survivor - "Βόμβα" από Βαλαβάνη για Γιώργο Αγγελόπουλο: "Δεν ντρέπομαι να το πω! Είχαμε…"

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Survivor - "Βόμβα" από Βαλαβάνη για Γιώργο Αγγελόπουλο: "Δεν ντρέπομαι να το πω! Είχαμε…"



Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τον τελικό του Survivor, ωστόσο... πολλοί είναι ακόμα αυτοί που αναρωτιούνται τι συνέβη τελικά στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η ίδια σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τη σχέση που είχε με το μεγάλο νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ο Γιώργος με βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι, με στήριξε και μου ανέβαζε την ψυχολογία» ανέφερε, μεταξύ άλλων σε γνωστό περιοδικό.

Την ίδια στιγμή, η Βαλαβάνη σημείωσε πως με τον Ντάνο είχαν στην αρχή παρεξηγηθεί. «Περνώντας, όμως ο καιρός, μιλήσαμε, τα βρήκαμε και στο τέλος περάσαμε πάρα πολύ καλά» είπε, διευκρινίζοντας ότι ήταν ένα δυνατό δίδυμο αγωνιστικά, όταν έμειναν οι δυο τους στο νησί. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε το ερωτικό στοιχείο σε αυτή τη σχέση.

Παράλληλα, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Ντάνος είναι από τα πρόσωπα που θεωρεί ότι αρχικά τον είχε παρεξηγήσει και στην πορεία άλλαξε γνώμη η Βαλαβάνη απάντησε: «Ναι και δεν ντρέπομαι να το πω αυτό. Και γι’ αυτό έχω κριθεί. Πιστεύω ότι πρέπει να έχεις κότσια για να παραδεχτείς ένα λάθος. Ναι, είχα παρεξηγήσει τον Γιώργο και έχουμε μιλήσει αρκετές φορές γι’ αυτό. Και αυτός με είχε παρεξηγήσει».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!