tromaktiko: Ρέθυμνο: Στην Εντατική η 26χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ρέθυμνο: Στην Εντατική η 26χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο



Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται...
η 26χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε χθες, μαζί με τέσσερις ακόμα ανθρώπους, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της Γεωργιούπολης όταν λεωφορείο της Αεροπορίας Στρατού συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε από την πρώτη στιγμή κρίσιμη ενώ – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργείο μέσα σε λίγες ώρες. Το πρώτο αφορούσε μία εσωτερική αιμορραγία και το δεύτερο ένα κάταγμα στην κνήμη.

«Μετά το τέλος και του δεύτερου χειρουργείου η 26χρονη μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στην Εντατική του νοσοκομείου όπου και θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα. Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη και ακόμα δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της. Μόλις παρέλθει το πρώτο 24ωρο από την ώρα που πραγματοποιήθηκε το δεύτερο χειρουργείο θα έχουμε μία πρώτη εικόνα», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Το τροχαίο

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 6.30 το πρωί όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες – ένα ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο της Αεροπορίας Στρατού.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης στο επιβατηγό αυτοκίνητο, εγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες, ένα νεαρό ζευγάρι ηλικίας περίπου 26 ετών και οι δύο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τις Βρύσες για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα συντρίμμια.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στο στρατιωτικό λεωφορείο επέβαιναν 20 άτομα, όλοι τους στρατιώτες, εκ των οποίων τραυματίστηκαν τρείς, ευτυχώς όχι σοβαρά.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!