tromaktiko: Ροζ κρουαζιέρα οργίων στις Κυκλάδες με 2 εκατ. ευρώ για μια νύχτα καταγγέλλει διάσημο μοντέλο

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ροζ κρουαζιέρα οργίων στις Κυκλάδες με 2 εκατ. ευρώ για μια νύχτα καταγγέλλει διάσημο μοντέλο



20χρονο μοντέλο ισχυρίζεται ότι δέχτηκε πρόταση για ροζ κρουαζιέρα με τρεις εκατομμυριούχους...


Μοντέλο από την Αυστρία «πυροβολεί» καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε ανήθικη πρόταση να συμμετάσχει σε ροζ κρουαζιέρα σε ελληνικό γιοτ μαζί με τρεις εκατομμυριούχους!

Η 20χρονη Τζαζ Εγκερ πηγαίνει μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα, υποστηρίζοντας σε βρετανική εφημερίδα ότι ακόμη και κορυφαία μοντέλα εκπορνεύονται με αντίτιμο εκατομμυρίων.

Η Εγκερ, που άρχισε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 13 ετών, στη γενέτειρά της Αυστρία και συμμετείχε στη γερμανική έκδοση του reality «Next Top Model», προτού μετακομίσει στο Λονδίνο, υποστήριξε στην «Daily Mail» ότι όλα ξεκίνησαν όταν την προσέγγισε ένας ατζέντης σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο ατζέντης, τον οποίο η 20χρονη δεν κατονομάζει, φέρεται ότι της πρότεινε μια ιδιαίτερα δελεαστική οικονομικά «δουλειά μοντέλου». Οπως ισχυρίζεται η Εγκερ, της εξήγησε ότι θα έπρεπε να πάει ροζ κρουαζιέρα με ελληνικό γιοτ και η συμφωνία θα περιελάμβανε σεξ με τρεις εκατομμυριούχους. Οταν το νεαρό μοντέλο αρνήθηκε, ο ατζέντης φέρεται ότι της είπε ότι συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία μοντέλων του κόσμου, γεγονός που θα μπορούσε να βοηθήσει την καριέρα της.

Ο ατζέντης «Τζορτζ»
Η Εγκερ ισχυρίστηκε ότι μετά την άρνησή της την προσέγγισε τηλεφωνικά άλλος ατζέντης, τον οποίο η 20χρονη αποκαλεί «Τζορτζ».

Την προσκάλεσε σε δείπνο με διάσημο ηθοποιό σε γνωστό στέκι celebrities του Λονδίνου και την προέτρεψε να νιώσει άνετα με την «οικειότητα που θα ακολουθούσε».

Μάλιστα, για να τη δελεάσει, ο ατζέντης τής είπε ότι διάσημα μοντέλα που εργάζονται σε πολύ μεγάλες εταιρίες στον χώρο της μόδας πληρώνονται μέχρι 2.000.000 δολάρια (1.650.000 ευρώ) για μια βραδιά σεξ με βαθύπλουτους άντρες.

Οταν εκείνη επέμεινε στην άρνησή της, ο «Τζορτζ» κατέκλυσε το κινητό της με μηνύματα τα οποία περιείχαν «screen shots» από μηνύματα μοντέλων που τον «ευχαριστούσαν» που τους έκλεισε ερωτικά ραντεβού με πελάτες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!