tromaktiko: 4 θεμελιώδεις ενδείξεις ότι είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

4 θεμελιώδεις ενδείξεις ότι είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του



Ξεκίνησες μία σχέση με έναν υπέροχο τύπο με τον οποίο περνάς τέλεια και δείχνει να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Όλα μοιάζουν ...
ιδανικά, αλλά δυστυχώς, όλοι μας έχουμε ένα κάποιο παρελθόν. Και μπορεί εσύ πλέον να έχεις αποδεσμευτεί πλήρως από παλιά συναισθήματα και καταστάσεις, αλλά έχεις βάσιμες υποψίες ότι το νέο σου αγόρι δεν ανήκει στη συνομοταξία αυτή! Σίγουρα στα ραντεβού σας έχετε μιλήσει για προηγούμενες σχέσεις και συντρόφους, αλλά έχεις σοβαρότατες ενδείξεις ότι η τελευταία του σύντροφος μάλλον τον έχει σημαδέψει με αποτέλεσμα ό,τι κι αν κάνει, πάντα να έρχεται στο προσκήνιο! Εννοείται ότι κανείς δεν διαγράφει έτσι απλά ανθρώπους με τους οποίους έχει ζήσει πράγματα, αλλά στην προκειμένη το θέμα είναι κάπως πιο περίπλοκο μιας και δεν είσαι σίγουρη ότι διατηρεί τις απλές τυπικές επαφές που έχουν δύο πρώην που χώρισαν ειρηνικά, ή είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή. Παρακάτω λοιπόν, σoυ έχουμε κάποιες πολύ βασικές ενδείξεις οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο καλός σου δεν έχει ακόμα ξεπεράσει την πρώην του. Διάβασε και... ψυχραιμία!

1. Αναφέρεται μονίμως σε εκείνη: Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν όποτε μιλάει γι' αυτή στάζει μέλι ή πολύ απλά τη βρίζει και την κατηγορεί! Μη σου πούμε ότι καλύτερα να μιλάει όμορφα γιατί αυτό μαρτυρά συναισθήματα συμπάθειας και εκτίμησης για έναν άνθρωπο που τελοσπάντων έζησαν και 5 πράγματα μαζί. Αν λοιπόν ο καλός σου με την πρώτη ευκαιρία χώνει στη συζήτηση και την πρώην, συμπληρώνοντας και μία... βρισιά στο τέλος της πρότασης, τότε να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Αφενός η εμμονή του αυτή μαρτυρά ότι τη σκέφτεται ακόμα και αφετέρου το γεγονός ότι την κατηγορεί ακόμα και σε σένα, φανερώνει ότι ο χωρισμός τους μάλλον δεν ήταν δική του επιλογή!

2. Βρίσκεται παντού: Ακόμα κι αν δεν αναφέρεται σε αυτή, ίσως γιατί προσπαθεί να είναι προσεκτικός και αξιοπρεπής, το κινητό αλλά και ο υπολογιστής του αποδεικνύουν περίτρανα ότι τη σκέφτεται ακόμα! Δεν σoυ λέμε φυσικά να ψάξεις, που τελοσπάντων είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να αποφασίσει αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά βρε κορίτσι μου, όταν έχει φόντο στο λάπτοπ μία φωτογραφία μαζί της από τις περσινές τους διακοπές, με τη δικαιολογία ότι του αρέσει ο εαυτός του στη συγκεκριμένη, ή όταν στην αναζήτηση στο facebook, το όνομά της βγαίνει πρώτο, σημάδι ότι παρακολουθεί το προφίλ της, τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς! Αν μάλιστα, δεν έχει διαγράψει τα μηνύματά της, ή έχει τα δώρα της, ακόμα και ένα σημείωμα σε χαρτοπετσέτα, σε περίοπτη θέση, τότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλον!

3. Ενδιαφέρεται γι' αυτή: Μπορεί να έχουν χωρίσει, μπορεί να τον πλήγωσε και μπορεί εκείνη να έχει ήδη βρει νέα σχέση, αλλά με το που θα της εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, παίρνει τον δικό σου για να τη βοηθήσει! Τσακώθηκε με το αγόρι της; Ο καλός σου τρέχει! Έμεινε με το αμάξι στην Εθνική; Μα δεν υπάρχει και κανένας άλλος που να μπορεί να τη βοηθήσει εξάλλου! Ένα θα σου πούμε και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Οι γυναίκες αυτές, εκτός του ότι όλες μας έχουμε κάνει τα ίδια κάποια στιγμή στη ζωή μας, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν! Και ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά, ό, τι κι αν κάνουν ξέρουν ότι πάντα θα είναι ξεχωριστές για εκείνον και θα το εκμεταλλεύονται όσο περισσότερο μπορούν. Μην του απαγορεύσεις να τη βλέπει ή να επικοινωνεί μαζί της, γιατί λογικά θα σε μισήσει. Απομακρύνσου μέχρι να ηρεμήσει. Αν ηρεμήσει ποτέ...

4. Αναστατώνεται όταν τη βλέπει: Εκεί λοιπόν που πίνετε ήρεμα και όμορφα το ποτό σας, μπαίνει εκείνη μέσα, όχι απαραίτητα με σύντροφο, ακόμα και με μία φίλη της ας πούμε, και εκείνος αλλάζει 10 χρώματα! Εκτός του ότι πηγαίνει σχεδόν τρέχοντας να τη χαιρετήσει, στη συνέχεια αδυνατεί να συγκεντρωθεί σε οποιαδήποτε συζήτησή σας και το μόνο που κάνει είναι να την παρακολουθεί με την άκρη του ματιού! Αν μάλιστα, αντιληφθεί ότι είναι και στενοχωρημένη, τότε εκτός του ότι γίνεται χίλια κομμάτια, υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να προτείνει να κάτσετε όλοι μαζί! Αν φυσικά δυσανασχέτησεις θα σε βγάλει τρελή και θα απαιτήσει το δικαίωμά του να έχει επαφές με μία καλή του φίλη! Ταξί και δρόμο φίλη μου!

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!