tromaktiko: Συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες 4 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες 4 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις



Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής...
4 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:


1. Την 24-8-2017 συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 42χρονη υπήκοος Βουλγαρίας σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν, καταδικαστική απόφαση, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για διευκόλυνση εξόδου από το ελληνικό έδαφος αλλοδαπών υπηκόων καθώς και έτερη απόφαση για παράβαση του Νόμου που εκδιδομένων πρόσωπων.

2. Την 26-8-2017  συνελήφθη στην Βούλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, για ένταξη σε συμμορία καθώς και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

3. Την 29-8-2017 συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 5 ετών,  για ληστεία.

4. Την 29-8-2017 συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 49χρονη υπήκοος Τανζανίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό  Ένταλμα Σύλληψης για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η ανωτέρω είχε εμπλακεί σε υπόθεση εισαγωγής, μέσω αεροπορικής οδού, -4,7- κιλών ηρωίνης στο Βέλγιο, ενώ ερευνάται η συμμετοχή της σε αντίστοιχες περιπτώσεις που έχει επιληφθεί η ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!