tromaktiko: Έσπασε χορδές ο Στέλιος Ρόκκος στη Λήμνο - 5000 κόσμου στην μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς [photos - videos]

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Έσπασε χορδές ο Στέλιος Ρόκκος στη Λήμνο - 5000 κόσμου στην μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς [photos - videos]



Σε μια κατάμεστη παραλία με πάνω από 5.000 φίλους, χθες Κυριακή 13 Αυγούστου, ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος που...
κατάγεται από την Λήμνο, στην κυριολεξία έσπασε χορδές!





Με ορατή την συναισθηματική φόρτιση ο Στέλιος δεν του ήταν καθόλου δύσκολο να ταξιδέψει αλλά και να ταξιδευτεί στον έναστρο ουρανό της Λήμνου, που γέμισε από ήχους και στίχους, που οι περισσότεροι είναι έμπνευση από τον ίδιο.





Την αρχή γι αυτό το μουσικό ταξίδι έκανε ο Dj Traikos, όπου με τις μουσικές επιλογές του προετοίμασε το έδαφος για την εκτόξευση που θα ακολουθούσε.



Τον μουσικά εκρηκτικό Στέλιο Ρόκκο συνόδεψε στην συναυλία η ταλαντούχα Κατερίνα Λιόλιου



Από νωρίς συνέρρεαν στα Ρηχά Νερά της Μύρινας οι χιλιάδες φίλοι και θαυμαστές του Στέλιου κάθε ηλικίας, όπου στην συνέχεια με την ιδιαίτερα ζεστή φωνή και τα χειροκροτήματα τους συμπλήρωναν ιδανικά στην δημιουργία ενός μοναδικού ατμοσφαιρικού κλίματος, μάλιστα είχαν παρασυρθεί τόσο που όταν έφτασε το τέλος της συναυλίας, ήταν δύσκολο να αποχωριστεί ο καλλιτέχνης από το κοινό του και το κοινό από τον καλλιτέχνη, όπου φυσικά τον αποθέωσε.







Ο Στέλιος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους του Δήμου Λήμνου αλλά και τον μεγάλο χορηγό κ. Παντελή Μπουμπουρά, που προσέφερε την ανοιχτή συναυλία στον κόσμο της Λήμνου αλλά και στους επισκέπτες της.



Τώρα ο Στέλιος Ρόκκος, για άλλη μια φορά θα ξεκουραστεί και θα φορτίσει τις μπαταρίες του στο αγαπημένο του Κέρος της Λήμνου για να ανάψει φωτιές στις πίστες, αυτή την φορά αρχικά της Θεσσαλονίκης με την Πάολα και στην συνέχεια στην Αθήνα.














































Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!