tromaktiko: Πριν λίγο: Σύλληψη 63χρονου πυρομανή στην Πάρνηθα που ήταν έτοιμος να κάψει το βουνό

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Πριν λίγο: Σύλληψη 63χρονου πυρομανή στην Πάρνηθα που ήταν έτοιμος να κάψει το βουνό



Πριν λίγο έγινε σύλληψη ενός 63χρονου ο οποίος μετέφερε μέσα στο αυτοκίνητό του στουπιά και εύφλεκτα υλικά τα όποια προοριζόταν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. για εμπρηστική ενέργεια στην Πάρνηθα...


Ο 63χρονος έγινε αντιληπτός από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. όταν πριν λίγο εκινείτο ύποπτα στην Πάρνηθα, με αποτέλεσμα να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί ότι έφερε υλικά έτοιμα για να προκαλέσουν τεράστια οικολογική καταστροφή. Ο 63χρονος όταν ρωτήθηκε γιατί είχε τα αντικείμενα στο αυτοκίνητό του, δεν μπόρεσε να δώσει κάποια πειστική δικαιολογία, με αποτέλεσμα αρχικά να προσαχθεί στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και κατόπιν να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σε άλλη περίπτωση στη Σάμο, εντοπίστηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί κατά το ήμισυ. Ο μηχανισμός, βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή Κέδρος στην Σάμο από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο μηχανισμός αποτελείτο από εντομοαπωθητικό (φιδάκι) με σπίρτα συνδεδεμένα με σχοινί και ήταν τοποθετημένος σε πρανές δρόμου πλησίον δασικής έκτασης.
Ο ανωτέρω μηχανισμός περισυνελέγη από αξιωματικούς της Π.Υ. Σάμου για περεταίρω έρευνα και αξιολόγηση.


Δείτε ότι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο στο πρώτο σε ενημέρωση Αστυνομικό portal της Ελλάδας ΕΔΩ: www.policenews.eu
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!