tromaktiko: 9 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού (αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο)

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

9 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού (αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο)



Kαλοκαιράκι, ζέστη και η ερωτική διάθεση στα ύψη! Αυτό σημαίνει, ότι καλώς ή κακώς, οι ευκαιρίες σου για φλερτ και ραντεβού αυξάνεται...
μιας και οι άντρες τείνουν να είναι κομματάκι πιο τολμηροί όταν τους κυριεύει ο καύσωνας και ο ίδρωτας! Και αφού το πολυπόθητο ραντεβού έφτασε, χαλαρή μουσική, αέρινο φόρεμα και ένα φλογερό τανγκό (καλά όχι αλλά λέμε τώρα) έρχεται η στιγμή της κουβέντας. Φίλη μου, μην κάνεις τα παρακάτω λάθη αν θέλεις να υπάρξει και συνέχεια (εννοώντας πάντα δεύτερο ραντεβού).

Άσε το κινητό

Μπορεί να ανέβασες συγκλονιστικό στόρι με τέλεια θέα και ηλιοβασίλεμα, και σίγουρα θέλεις να τσεκάρεις πόσοι το είδαν, αλλά εφόσον έχεις τον άνθρωπο απέναντί σου αγνόησε τη θαυματουργή συσκευή σου και πείτε και μία κουβέντα σαν σωστοί ενήλικες. Ήμαρτον δηλαδή.

Προσοχή στις αντιδράσεις

Τέλειο να γελάς με τα αστεία του, αλλά αν πετάξει κοτσάνα κι εσύ πάθεις αναρρόφηση θα καταλάβει ότι προσποιείσαι και σίγουρα δε θα του αρέσει. Μπορείς να είσαι φυσική for God’s sake;

Μην αναφέρεις τους γονείς σου

Θα τον προκαλέσεις νευρικότητα και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Μείνε στα αδέρφια και τους φίλους ενώ προσπάθησε να μην παραπονεθείς για την οικογένεια, τη δουλειά και τον περίγυρό σου. Όχι γκρίνια με το καλημέρα.

Μείνε… θηλυκή

Όχι γατούλα, δεν αρέσουν πολύ στους άντρες. Προσπάθησε όμως να μη γίνεις dude στην μανία σου να το παίξεις κουλ και άνετη. Προσοχή, οι ισορροπίες είναι λεπτές και η επιτυχία από την καταστροφή απέχουν ελάχιστα!

Ας μην προχωρήσετε πολύ

Και εννοώ όχι σεξ. Ναι, υπάρχουν άντρες που αδιαφορούν για το χρονικό σημείο που θα… πλαγιάσετε μαζί, αλλά επειδή η πλειονότητα ΔΕΝ αδιαφορεί, καλό θα ήταν να τηρήσεις τον άγραφο αυτό νόμο. Απλά… συγκρατήσου.

Μη φοβάσαι να εκφράσεις αυτά που θέλεις

Αν θέλεις σχέση, δεν είναι κακό να ανοίξεις τα χαρτιά σου με τρόπο διακριτικό και κομψό. Το να ξέρει ο άλλος πού βαδίζει είναι κάτι παραπάνω από εξυπηρετικό. Βοήθησέ τον λοιπόν.

Αν δε σου αρέσει…

Μη συμφωνήσεις για δεύτερο ραντεβού. Δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου και εκείνον!

Μην κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις

Όπως για τις πρώην του! Αλήθεια θέλεις να το συζητήσετε τώρα; Μάλλον όχι. Περιορίσου σε συζητήσεις για τη δουλειά, τα ταξίδια και τα χόμπι. Μην μπλέκεις από το πρώτο ραντεβού.

Εν κατακλείδι

Πέρνα καλά βρε κορίτσι μου. Στο κάτω κάτω, και τίποτα να μη γίνει, θα μπορείς απλά να θυμάσαι ένα ωραίο γεύμα με μία νέα προσωπικότητα. Αυτά!

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!