tromaktiko: Παπαγιανόπουλος: Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Παπαγιανόπουλος: Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση



Για την επιστροφή του στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Έστερσουντ, Σωτήρης Παπαγιανόπουλος...

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4» ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου:

«Είναι μια δύσκολη κλήρωση αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση» τόνισε αρχικά.

Την πεθύμησες την Τούμπα; «Πάρα πολύ»

Αναφορικά με την πορεία της ομάδας: «Πάμε πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα και περιμένουμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ για να δούμε πόσο καλοί είμαστε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και θέλουμε να δείξουμε ότι δίκαια φτάσαμε μέχρι εδώ».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα έχουμε προπόνηση και όλοι με ρωτάνε, θέλουν να μάθουνε τα πάντα. Για τον κόσμο τους έχω ήδη πει. Ότι είναι πολύ φανατικοί, αγαπάνε την ομάδα και θα τα δώσουν όλα στις κερκίδες, θα δούμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Αναφορικά με το γήπεδο της Έστερσουντ: «Το δικό μας γήπεδο είναι σε μια μικρή πόλη, χωράει 8.000 με 10.000 αλλά τώρα στην Ευρώπη είναι μόνο για 6.000».

Πας καλά στην Έστερσουντ; «Πάω πολύ καλά και η ομάδα πάει πολύ καλά ,γενικά είμαστε σε περίοδο φόρμας».

Τι στιλ ομάδας είναι η Έστερσουντ;  «Παίζουμε πολύ καλά το passing game. Κυκλοφορούμε πολύ καλά την μπάλα και θέλουμε να παίζουμε το δικό μας παιχνίδι».

Το μήνυμα του στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τούμπα, ελπίζω ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση».

Αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης: «Ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι, είναι μεγάλη ομάδα αλλά και εμείς θα τα δώσουμε όλα».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!