tromaktiko: Διακοπές και παράνομες μπίζνες - Οι τρεις Ρωσίδες που "ξάφρισαν" τη Χερσόνησο

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Διακοπές και παράνομες μπίζνες - Οι τρεις Ρωσίδες που "ξάφρισαν" τη Χερσόνησο



Δύο γυναίκες και ένας άνδρας έμεναν σε ξενοδοχεία της περιοχής και από το Μάϊο είχαν κάνει σύστημα τις κλοπές...


Έκαναν διακοπές μακράς διαρκείας από ότι φαίνεται όμως όχι για χαλάρωση αλλά για ... παράνομες μπίζνες !

Ο λόγος για δύο Ρωσίδες 32 και 42 ετών και έναν 30χρονο Ρώσο  που συνελήφθησαν στη Χερσόνησο και ούτε λίγο ούτε πολύ είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των καταστημάτων της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ,έμεναν σε ξενοδοχεία της περιοχής και από το Μάϊο είχαν κάνει σύστημα τις κλοπές. Πιο συγκεκριμένα έμπαιναν σε διάφορα καταστήματα και έκλεβαν καλλυντικά και ρούχα ενώ στη συνέχεια τα έστελναν με δέματα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα τα δέματα κατέληγαν στην Πορτογαλία σε μια άλλη Ρωσίδα η οποία και αναζητείται.

Η αστυνομία έχει διαπιστώσει την εμπλοκή τους σε πέντε περιπτώσεις κλοπής ωστόσο διερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις.

Συνολικά βρέθηκαν στην κατοχή τους  και κατασχέθηκαν τσάντες, οι οποίες περιείχαν το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ και διάφορα αντικείμενα (είδη ένδυσης, είδη  καλλυντικών, αρώματα, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια κλπ), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Ακολούθησε έρευνα, από αστυνομικούς  σε χώρο που διέμεναν οι τρεις αλλοδαποί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη εμπορίου (είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα, κ.λπ.).

Τα εν λόγω είδη, έφεραν ετικέτες με την ενδεικτική τιμή πώλησης τους και τις επωνυμίες τους, επιπλέον βρέθηκαν πέντε  παραστατικά αποστολής δεμάτων (ειδών ένδυσης) από Ταχυδρομικό Υποκατάστημα.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων, αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι δράστες πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου και βρέθηκαν στον Εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ εξακολούθηση κατά συναυτουργία κατ επάγγελμα και κατά συνήθεια.  Οι τρεις παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!