tromaktiko: Πώς θα έχεις αυτοπεποίθηση για να προσεγγίζεις όποια γυναίκα βάζεις στο μάτι

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Πώς θα έχεις αυτοπεποίθηση για να προσεγγίζεις όποια γυναίκα βάζεις στο μάτι



Στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει η πλειοψηφία των αντρών, και αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το αν ξέρεις καλά το παιχνίδι ...
του φλερτ ή όχι, οι πιθανότητες να απορριφθείς είναι αρκετά υψηλές.

Έχει τύχει ποτέ να παρατηρήσεις πόσοι άντρες με μέτρια εμφάνιση ή χωρίς κάποια ιδιαίτερη επαγγελματική επιτυχία συναναστρέφονται και βγαίνουν ραντεβού με τις τέλειες γυναίκες; Ε, λοιπόν αυτοί είναι που διαθέτουν αυτό που λέμε πραγματική αυτοπεποίθηση. Και για να σε προλάβουμε πριν αρχίσεις να googlάρεις τις «καλύτερες ατάκες πεσίματος», ή να δοκιμάσεις ένα στιλ χιούμορ που δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σου, θυμήσου ότι η πραγματική αυτοπεποίθηση δεν κρύβεται, και πως οι γυναίκες μπορούν να το καταλάβουν αμέσως λες και έχουν κάποιο εσωτερικό ραντάρ.

Προφανώς και όλοι έχουμε ανασφάλειες, και το να έχεις αυτοπεποίθηση δε σημαίνει πως δε νιώθεις ποτέ ανασφαλής για τον εαυτό σου. Αντιθέτως, έχει να κάνει με την ασφάλεια και τη σιγουριά που νιώθεις για το ποιος είσαι και την ικανότητα σου να μην αφήνεις τις ανασφάλειες σου να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια και τα όνειρα σου. Αν η ιδέα και μόνο του να μιλήσεις σε μία γυναίκα, είτε από κοντά είτε μέσω κάποιου social media ή dating app σε κάνει να ιδρώνεις και να αγχώνεσαι, πρέπει να σου θυμίσουμε ότι η αυτοπεποίθηση είναι επίκτητη και μπορεί να καλλιεργηθεί.

Ένας ανώνυμος χρήστης στην αντρική πλατφόρμα ερωταπαντήσεων guyQ ζήτησε δημόσια συμβουλές στο πώς να χτίσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να προσεγγίζει τις γυναίκες με άνεση, και οι αναγνώστες έδωσαν πολλά χρήσιμα tips. Αυτά είναι όσα ξεχώρισαν, που θα βοηθήσουν σίγουρα και εσένα:

Κάνε εξάσκηση σε γυναίκες που δε σε φοβίζουν
«Απευθύνσου πρώτα στις γυναίκες που δε σου αρέσουν εξωτερικά. Αν δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία από τη μεριά σου, θα είναι ευκολότερο για εσένα να χαλαρώσεις και να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δουλέψεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες».

Δούλεψε τα επικοινωνιακά σου skills
“Κάνε εξάσκηση στο να ξεκινάς συζητήσεις με όλους και για τα πάντα, χωρίς απαραίτητα να έχεις ερωτική πρόθεση».

Σταμάτα να προσπαθείς να φανείς πιο cool απ’ ό,τι είσαι
«Να είσαι απλά ο εαυτός σου. Το αν θα προκύψει κάτι με κάποια εξαρτάται και από τον χαρακτήρα της και τη χημεία μεταξύ σας».

Αποδέξου την απόρριψη ως μέρος της όλης διαδικασίας
«Ένας άντρας με πραγματική αυτοπεποίθηση ακόμα κι αν κάνει κίνηση προς μία γυναίκα και απορριφθεί, θα απομακρυνθεί και θα ξαναπροσπαθήσει μία άλλη φορά με κάποια διαφορετική. Μάθε να υπολογίζεις την αναλογία μεταξύ των επιτυχιών σου και των απορρίψεων».

«Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η απόρριψη δεν είναι προσωπική υπόθεση, αλλά ένα σύνολο πραγμάτων για πολλά από τα οποία δεν είσαι υπεύθυνος και δε μπορείς να ελέγξεις. Το δεύτερο είναι ότι στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει η πλειοψηφία των αντρών, και αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το αν ξέρεις καλά το παιχνίδι του φλερτ ή όχι, οι πιθανότητες να απορριφθείς είναι αρκετά υψηλές. Το ποσοστό της μίας επιτυχίας στις 10 προσπάθειας δεν είναι καθόλου κακό. Τρίτον, η απόρριψη δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Θα σε ένοιαζε πραγματικά αν ένας τυχαίος τύπος αποφάσιζε ότι δε σε συμπαθεί; Μάλλον όχι, οπότε γιατί τα πράγματα να είναι διαφορετικά σε ό,τι αφορά τις γυναίκες;».

Βγες έξω από τον προσωπικό σου κύκλο ασφάλειας
«Ξεκίνα να γυμνάζεσαι και να σηκώνεις βάρη. Οι ενδορφίνες και τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης βοηθούν ακόμα και την πνευματική σου υγεία και η αυξημένη μυϊκή μάζα θα κάνει το σώμα σου πιο ελκυστικό στις γυναίκες.

Σκέψου τους φόβους και τις ανασφάλειες σου και προσπάθησε να τα καταπολεμήσεις. Για παράδειγμα, αν φοβάσαι τα ύψη, δοκίμασε να κάνεις μαθήματα αναρρίχησης ή αν έχεις άγχος δημόσιας ομιλίας διάβασε για τεχνικές επικοινωνίας και κάνε εξάσκηση σε αυτές. Η πειθαρχία και η φύση της δραστηριότητας που θα επιλέξεις θα σε κάνει πνευματικά και ενδεχομένως σωματικά καλύτερο».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!