tromaktiko: Με τα δόντια στην τσέπη έψαχνε τον νταή - Δείτε τι απίστευτο έπαθε αυτός ο άνθρωπος

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Με τα δόντια στην τσέπη έψαχνε τον νταή - Δείτε τι απίστευτο έπαθε αυτός ο άνθρωπος



Και δαρμένος και χωρίς...
αυτοκίνητο ο νεαρός!

Με τα σπασμένα δόντια του στην τσέπη περιφερόταν το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου νεαρός Ρουμάνος, ο οποίος σε κατάσταση απόγνωσης και φόβου ζήτησε την βοήθεια αστυνομικών της ομάδας πεζής περιπολίας.


Ενώπιον αστυνομικών και πολιτών ο νεαρός περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί σε βάρος του δύο ημέρες πριν. Από το πουθενά και για ένα …κοίταγμα, όπως καταγγέλλει, δέχθηκε γρονθοκόπημα από άγνωστο άνδρα με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια του. Και σαν να μην έφθανε η ζημιά που υπέστη, ο δράστης του ξυλοδαρμού τον άφησε και χωρίς αυτοκίνητο αφού έκλεψε το δικό του.

Ο νεαρός Ρουμάνος αναζητώντας επί δύο ημέρες να εντοπίσει τον άγνωστο δράση, τον βρήκε να κάθεται σε παγκάκι της πλατείας Ελευθερίας όπου είχε πιάσει «ψιλή» κουβέντα με άλλον άνδρα.

Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να ζητήσει την βοήθεια των αστυνομικών της Ομάδας Πεζής Περιπολίας, στους οποίους εξιστόρησε όσα είχαν συμβεί. Μάλιστα για του λόγου το αληθές, έβγαλε από την τσέπη του παντελονιού του τα σπασμένα δόντια.

Ο επικεφαλής της Ομάδας συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς ακολούθησαν το Ρουμάνο, ο οποίος τους υπέδειξε τον «νταή». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ρώσο, ο οποίος έχει απασχολήσει για ληστείες και είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικές εβδομάδες. Στο σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, εκτός από το αποφυλακιστήριο, οι αστυνομικοί βρήκαν και μικροποσότητες χασίς. Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!