tromaktiko: Τραγικές ώρες για τον Μένιο! Σκληρά λόγια στενού συνεργάτη του Σαββίδη...

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Τραγικές ώρες για τον Μένιο! Σκληρά λόγια στενού συνεργάτη του Σαββίδη...



Αν ένα πράγμα πρέπει να θεωρείται...
βέβαιο για την επόμενη μέρα του Epsilon, αυτό είναι ότι δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με τη χθεσινή.

Οι εκπομπές «σκουπίδια» και οι ανάλογοι παρουσιαστές αποτελούν οριστικό παρελθόν, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να χτίσει έναν εντελώς νέο σταθμό, ανταγωνιστικό σε πρόγραμμα και, κυρίως, δυνατό στην Ενημέρωση.

«Δεν πλήρωσε για να αγοράσει δικό του κανάλι -και θα πληρώσει ακόμη περισσότερα για να στήσει ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα- για να το εκπροσωπούν πρόσωπα «τύπου Φουρθιώτη», λέει άνθρωπος που ξέρει τις σκέψεις του.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει καμιά απόφαση και, συνεπώς, όσα γράφονται είναι ή σενάρια ή ευσεβείς πόθοι κάποιων, οι οποίοι αυτοπροβάλλονται και ουσιαστικά αυτοπροτείνονται.

«Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει την πρόθεσή του να αγοράσει τηλεοπτικό σταθμό από πέρυσι, όταν αποφάσισε να διαθέσει 61,5 εκατομ ευρώ για μια τηλεοπτική άδεια. Οι κινήσεις του θα έχουν επιχειρηματικό κριτήριο, όπως πάντα. Στο μυαλό του έχει τη δημιουργία ενός σοβαρού και ποιοτικού καναλιού», αναφέρει συνομιλητής του. «Δεν έχει αποφασίσει ακόμη σε ποιον θα αναθέσει το στήσιμο του σταθμού, ούτε την παρουσίαση ειδήσεων και εκπομπών, όπως κυκλοφορεί. Μην παίρνετε στα σοβαρά όσα γράφονται».

Καταιγιστικές εξελίξεις: Σε ποιον πούλησε ο Ιβάν Σαββίδης αθόρυβα το ποσοστό του στο Mega Channel

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασε το κανάλι Epsilon...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!