tromaktiko: Λένε "το νερό νεράκι" σε Αρχάγγελο και Σινώπη

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Λένε "το νερό νεράκι" σε Αρχάγγελο και Σινώπη



Χωρίς νερό και για πολλές ώρες καθ όλη την διάρκεια της μέρας μένουν χωριά του Δήμου Πρέβεζας τα ...
τελευταία 24ωρα.

Το πρόβλημα έγινε ακόμα πιο έντονο από εχθές και σύμφωνα με κατοίκους του Αρχαγγέλου, κυρίως στα ψηλότερα σημεία του χωριού, η παροχή διακόπτεται εντελώς.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οικογένειες να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες, μιας και ακόμα για ένα μπάνιο είναι αναγκασμένοι να σηκώνονται από τα ξημερώματα.

Ίδιο πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει και η Σινώπη όπως και ο Λούρο. Και αυτό σε περίοδο καύσωνα που εδώ και μέρες και έως τα μέσα της επόμενη εβδομάδας θα επικρατεί.

Οι αυξημένες ανάγκες κυρίως στην παραλιακή ζώνη πολύ πιθανό να είναι η αιτία. Όμως το γεγονός αυτό δεν πάει να τοποθετεί εν έτη 2017 οικογένειες σε δεύτερη κατηγορία.

Οι αντιδράσεις κατοίκων είναι έντονες και βρίσκονται σε απόγνωση μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια λύση παρά τις οχλήσεις προς τους αρμόδιους.

"Κόβεται στις 10:00 το πρωί και έρχεται 1:00 το βράδυ... Βάζουμε ξυπνητήρι για να κάνουμε μπάνιο" σχολιάζει  αγανακτισμένος κάτοικος του Λούρου.

Και το σημαντικότερο. Είμαστε ακόμα στις αρχές Αυγούστου και η μεγαλύτερη ζήτηση στα παράλια πολύ πιθανό να «κλείσει» εντελώς τις κάνουλες συγκεκριμένες τοπικές κοινότητες.

Εάν το φαινόμενο εξακολουθεί και τις επόμενες μέρες, σίγουρα θα δημιουργήσει εντονότατο πρόβλημα στην περιοχή.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!