tromaktiko: Γιώργος Γιαννιάς- Ελευθερία Παντελιδάκη: Ο χωρισμός που δεν έμαθε κανείς!

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Γιώργος Γιαννιάς- Ελευθερία Παντελιδάκη: Ο χωρισμός που δεν έμαθε κανείς!



Μπορεί τώρα να τους βλέπουμε απόλυτα ευτυχισμένους, αφού πρόσφατα έγιναν και γονείς, αλλά στα 13 χρόνια που ήταν μαζί ο...
Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη χώρισαν. Και αυτόν τον χωρισμό δεν τον έμαθε ποτέ κανείς. Και δεν θα τον γνώριζε, αν ο ίδιος ο τραγουδιστής, δεν το αποκάλυπτε σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Με τη σύζυγο σου είστε πολλά χρόνια μαζί.

Με την Ελευθερία είμαστε 13 χρόνια μαζί, ήταν  το αιώνιο κορίτσι μου κάποια στιγμή.

Τι εννοείς;

«Το κορίτσι που το είχα καθυστέρησε  τόσο πολύ, γιατί ήταν η γυναίκα, που θα ήταν η μάνα των παιδιών μου, σ’ αυτός  ήταν  ο  λόγος. Αυτό   το   ήξερα   μέσα μου: ότι θα είμαστε μαζί και θα συνεχίσουμε μαζί στη ζωή μέχρι το τέλος. Την καθυστερούσα στο να    παντρευτούμε    και πέρασαν 13 χρόνια. Στα χρόνια αυτά είχαμε κάποιους  καβγάδες,  χωρισμούς…

Πόσες φορές χωρίσατε;

«Χωρίσαμε   2-3   φορές   σ’ αυτά τα  13  χρόνια,  αλλά για λίγο χρονικό διάστημα. Πάντα ήξερα ότι θα ήταν η μάνα των παιδιών μου η Ελευθερία.  Μετά τα 13 χρόνια πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε.

Κατά τη διάρκεια των χωρισμών σας   δημιουργούσες άλλες σχέσεις;

Δεν έκανα σχέση ακριβώς, αλλά της έλεγα: «Περίμενε, θα ξανάλθω», τόσο εγωιστικό. Μιλάμε για χωρισμό 1-2 μηνών και μετά ξαναβρισκόμασταν.

Εσύ έκανες την κίνηση για να τα ξαναβρείτε;

Πάντα. Μα και χωρισμένοι που ήμασταν της τηλεφωνούσα σχεδόν κάθε μέρα. Την ταλαιπώρησα πολύ τη γυναίκα. Δεν την άφηνα να φύγει, αλλά ήμουν μικρός, 23 χρονών, κι έλεγα: «Τώρα τι; Αυτή είναι; Τη βρήκα και τελειώσαμε;» Είχα αυτές τις ανασφάλειες, αλλά πάντα ήξερα μέσα μου ότι αυτή είναι. Δοκίμαζα λίγο τον εαυτό μου.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!