tromaktiko: Με λουκέτο απειλείται η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη – Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων ρούχων σε Αμαλιάδα

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Με λουκέτο απειλείται η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη – Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων ρούχων σε Αμαλιάδα



Η οργάνωση Ανθρώπινη Αλληλεγγύη με έδρα την Αμαλιάδα, δημιούργημα του αείμνηστου Γιώργου Λαγκαδινού, που χρόνια τώρα στηρίζει...
οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, κινδυνεύει να κλείσει, αφού όπως λέει στην «Πατρίς» ο ταμίας της κ. Δούλος Δημοσθένης «από τα 125 μέλη σχεδόν κανένας δεν πληρώνει»!

Η «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη» είναι οργάνωση που στηρίζει τους αδυνάμους και η λειτουργία της βασίζεται σε χορηγίες σούπερ μάρκετ και μεγάλων επιχειρήσεων της Ηλείας όπως η γαλακτοκομική «Φάρμα Ηλείας».

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μετά από προσπάθειες στα σούπερ μάρκετ  Πύργου και Αμαλιάδος, συγκέντρωσε αυτό το διάστημα τρόφιμα για να μοιράσει στις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω της οικονομικής κρίσης.

Διανομή

Όπως δήλωσε ο κ. Αποστολόπουλος Απόστολος πρόεδρος της οργάνωσης , η διανομή τροφίμων και ρούχων, ξεκίνησε χθες στην Αμαλιάδα, όπου θα συνεχισθεί και σήμερα Πέμπτη από τις 10 το πρωΐ μέχρι τη μία το μεσημέρι

Αύριο Παρασκευή η διανομή  θα  συνεχισθεί στον Πύργο και σε μακρινά χωριά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλους  εκείνους που στηρίζουν και ενισχύουν  με κάθε τρόπο την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ανακουφίζοντας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ακραία φτώχεια.

«Η συμμετοχή του κόσμου είναι σχετικά μεγάλη και ίδια με τις προηγούμενες φορές. Η κρίση συνεχίζεται  και τώρα δείχνει τα δόντια της. Ελπίζουμε ότι τώρα με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Κάρτα σίτισης τα πράγματα να είναι καλύτερα για τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας», δήλωσε ο κ. Απόστολος Αποστολόπουλος.

«Θα κλείσουμε»

Από την πλευρά του ο κ. Δούλος Δημοσθένης,  ταμίας της Οργάνωσης ήταν κατηγορηματικός: «Τα οικονομικά μας δεν είναι καλά. Έχουμε λειτουργικά έξοδα 4000 ευρώ ετησίως (το φορτηγάκι, η ΔΕΗ, τα ενοίκια). Έχουμε 120 μέλη και σχεδόν κανένας δεν πληρώνει τα 25 ευρώ το χρόνο. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε ο αείμνηστος Λαγκαδινός. Δυστυχώς υπάρχει κίνδυνος να κλείσουμε. Αν δεν βοηθηθούμε οικονομικά, μοιραίως θα κλείσουμε…»

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!