tromaktiko: ΈΞΑΛΛΗ η Ελισσάβετ: Ο πρίγκιπας Χάρι τα΄φτιαξε με…

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΈΞΑΛΛΗ η Ελισσάβετ: Ο πρίγκιπας Χάρι τα΄φτιαξε με…



Κάτι από…
Ελλάδα έχει η κοπέλα που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Βρετανός «γαλαζοαίματος» είναι ζευγάρι με την 19χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ ήρθαν κοντά μέσω της ξαδέρφης του, της πριγκίπισσας Βεατρίκης, η οποία είναι στενή φίλη με την 19χρονη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ειδύλλιο είναι γνωστό στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την εγγονή του τέως βασιλιά.

«Δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο ήρεμος είναι και πόσο τακτοποιημένη είναι πια η ζωή του Χάρι λόγω της Μαρίας-Ολυμπίας Γλύξμπουργκ», φέρεται να είπε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Η Μπία, όπως την φωνάζουν οι φίλοι της, τράβηξε τα φλας από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθε στον κόσμο.

Αν και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, σύντομα βρέθηκε στο Λονδίνο όπου μετακόμισαν οι γονείς της, ενώ βαπτίστηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Φανάρι, έχοντας μεταξύ των νονών της τον πρίγκιπα Κάρολο, δηλαδή ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι.

Ούσα το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας, ανάμεσα σε τέσσερα αγόρια, η γοητευτική 19χρονη μεγάλωσε σαν μικρή πριγκίπισσα, με χάδια και χατίρια και φοίτησε σε εναλλακτικό σχολείο του Λονδίνου, όπου σπούδασε υποκριτική, γραφιστική και ιστορία της Τέχνης.

Το καλοκαίρι του 2013, η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ ήταν για τρεις εβδομάδες εκπαιδευόμενη στον οίκο Dior, ενώ, όπως έχει πει η ίδια στο περιοδικό «Tatler», όνειρό της είναι να ασχοληθεί με την μόδα ή τη φωτογραφία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!