tromaktiko: Λεμεσός: Εκστρατεία καθαριότητας στις συνοικίες Αγίου Σπυρίδωνα και Ομονοίας

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Λεμεσός: Εκστρατεία καθαριότητας στις συνοικίες Αγίου Σπυρίδωνα και Ομονοίας



Ο Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξαγγέλλουν εκστρατεία καθαριότητας πριν την περίοδο των ...
καλοκαιρινών διακοπών, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 στις συνοικίες Αγίου Σπυρίδωνα και Ομονοίας.

Στόχος της εκστρατείας  είναι να αναδείξουμε το ρόλο και την ευθύνη που όλοι μας έχουμε, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο καθαρές συνοικίες.  Το δικό μας ενδιαφέρον, η κινητοποίηση όλων μας και η εθελοντική μας προσφορά σε αυτή τη συμβολική προσπάθεια μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερες κοινές προσπάθειες στα θέματα της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας. Η καθαριότητα των δρόμων, πλατειών, πάρκων και γενικά όλων των κοινόχρηστων χώρων της πόλης  μας δείχνει το βαθμό του πολιτισμού μας.

Σημείο συνάντησης για την έναρξη της εκστρατείας είναι o χώρος εντός του  πάρκου στην οδό Ύδρας και Πέτρου Ηλιάδη  στην  συνοικία Ομόνοιας. Η εκστρατεία θα λάβει χώρα μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 9 π.μ. και καλούνται όσοι δημότες και οργανωμένα σύνολα το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην όλη προσπάθεια του Δήμου για καθαρότερη πόλη.

Σημείωση:

Στην περιοχή που θα γίνει η εκστρατεία καθαριότητας θα υπάρχουν εθελοντές και συνεργεία του Δήμου προς καθοδήγηση. Θα διατίθενται γάντια και σακούλες.
Συστήνεται όπως προσέλθετε με αθλητικά παπούτσια και καπελάκι.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στο τηλέφωνο 25362201 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!