tromaktiko: Πως θα ανακτήσει η επιδερμίδα του προσώπου σας τη λάμψη της μετά τις καλοκαιρινές διακοπές;

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Πως θα ανακτήσει η επιδερμίδα του προσώπου σας τη λάμψη της μετά τις καλοκαιρινές διακοπές;



Συνήθως η επιστροφή στην Αθήνα συνοδεύεται από μελαγχολία και μια μικρή θαμπάδα στην επιδερμίδα του προσώπου. Το μαύρισμα σιγά...
σιγά απομακρύνεται και συνδυαστικά με την επαναφορά της κούρασης και του stress το πρόσωπο σας χάνει τη φρεσκάδα του. Πάρτε την κατάσταση σας και πείτε αντίο από στη θαμπάδα.  Ξεκίνα με τη σωστή διατροφή. Το διατροφικό σας πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει λαχανικά και φρούτα. Οι βιταμίνες C και Β συμβάλλουν ώστε η επιδερμίδα  να διατηρήσει τη φωτεινότητα της. Από τη άλλη στην αγορά υπάρχουν κρέμες ημέρας και serum τα οποία αντανακλούν το φως και περιέχουν ιριδίζοντα συστατικά. Επίσης οι μάσκες λάμψης μπορούν να φανούν ιδιαίτερα ευεργετικές αφού ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμούν τη θαμπάδα.

Στο μακιγιάζ

Πέρα από τα προϊόντα περιποίησης  που απομακρύνουν τη θαμπάδα και προσδίδουν λάμψη στην επιφάνεια του προσώπου υπάρχουν και τα προϊόντα μακιγιάζ τα οποία μπορούν να φανούν σωτήρια.

Ξεκινήστε από το μαγικό concealer το οποίο πέρα από τις καλυπτικές του ιδιότητες είναι ικανό να φωτίσει το βλέμμα. Στην αγορά θα βρείτε concealer πλούσια στη σύνθεση τους σε χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως και κάνουν την επιδερμίδα να ακτινοβολεί. Χρησιμοποιείστε το στις σκοτεινές περιοχές του, κάτω από τα μάτια, στις εξωτερικές πτυχές της μύτης γύρω από τα ρουθούνια,  στις γωνίες των χειλιών και στην άκρη του σαγονιού.  Τελειοποιήστε την όψη και υφή την επιδερμίδα χρησιμοποιώντας μια loose πούδρα σε ουδέτερο τόνο για άψογο φινίρισμα. Απλώστε τη με ένα μεγάλο πινέλο δίνοντας περισσότερη έμφαση ψηλά στο μήλα. Εάν πάλι επιζητάτε extra δόση λάμψης μπορείτε να επιλέξετε ένα προϊόν σε υγρή μορφή (illuminator) το οποίο προσδίδει φυσική λάμψη.  Εφ’ όσον τελειώσετε με την επιλογή των καλυπτικών έρχεται η σειρά του ρουζ. Το ρουζ ως προϊόν «φωτίζει» την περιοχή των ζυγωματικών και δίνει την αίσθηση υγείας. Τα ρουζ σε υγρή μορφή δίνουν λάμψη στα ζυγωματικά. Είναι λίγο επικίνδυνα διότι απλώνονται  με δυσκολία αφού αν δεν είστε προσεκτικές μπορεί να συσσωρευτεί ποσότητα σε ένα σημείο και να μην είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα. Για να είστε σίγουρες για την επιτυχία χρησιμοποιείστε ένα ρουζ σε μορφή σκόνης και στη συνεχεία ψηλά στα μήλα χρησιμοποιείστε μικρή ποσότητα υγρού.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!