tromaktiko: Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου δημιουργεί χώρο στάθμευσης στο λιμάνι της Παναγιούδας

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου δημιουργεί χώρο στάθμευσης στο λιμάνι της Παναγιούδας



Σε εξέλιξη βρίσκονται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, οι εργασίες διαμόρφωσης χώρου στάθμευσης...
αυτοκινήτων στη Τοπική Κοινότητα Παναγιούδας.

Το εν λόγω έργο, που θα αποτελέσει την λύση στο ζήτημα της στάθμευσης, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, επισκέφθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Λέσβου και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Σπύρος Γαληνός συνοδευόμενος τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παναγιούδας, Βαγγέλη Βιόλατζη.

Το έργο βρίσκεται στο στάδιο της ασφαλτόστρωσης του χώρου και θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις, καθώς και περίφραξη με το φύτεμα των κατάλληλων φυτών και θα δοθεί σύντομα σε χρήση. Δημιουργείται έτσι, ένα νέος χώρος που διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες, εξυπηρετεί τις ανάγκες του λιμένα Παναγιούδας, καθώς και τις κυκλοφοριακές ανάγκες της περιοχής,  ικανοποιώντας το επιτακτικό αίτημα των δημοτών, για εξασφάλιση ικανού αριθμού θέσεων στάθμευσης.

Η δημιουργία χώρου στάθμευσης στην Παναγιούδα, σε συνδυασμό και με άλλες παρεμβάσεις που έγιναν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο (επισκευή πλακόστρωτου λιμανιού, τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, αντικατάσταση πίνακα και συντήρηση κεντρικού φωτισμού), και το Δήμο Λέσβου στην περιοχή, βελτιώνει στις συνθήκες οδικής ασφάλειας, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!