tromaktiko: Ο σοβαρός λόγος που ο Γουίλιαμ απαγορεύεται να πετάει με τα παιδιά του

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ο σοβαρός λόγος που ο Γουίλιαμ απαγορεύεται να πετάει με τα παιδιά του



Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης περιοδείας του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στην Πολωνία και τη Γερμανία τον Ιούλιο, ο άτακτος...
Πρίγκιπας Τζορτζ και η χαριτωμένη Πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψαν την παράσταση.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε πρώτη η Vogue, το γεγονός ότι αυτοί οι τέσσερις (βασικά οι τρεις απ' αυτούς) ταξίδεψαν όλοι μαζί ήταν πολύ σοβαρό.

Οπως αναφέρει το BBC, σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο οι άμεσοι κληρονόμοι του θρόνου απαγορεύεται να ταξιδεύουν μαζί με το ίδιο μεταφορικό μέσο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο Πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο ίδιο αεροπλάνο.

Ο λόγος είναι ότι σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος, η γενεαλογία του θρόνου πρέπει να παραμείνει άθικτη.

Ωστόσο, ο Γουίλιαμ αποφάσισε να σπάσει το πρωτόκολλο.

Θυμίζουμε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πρώτος στη σειρά για το στέμμα, αφού ο Κάρολος έχει πει ότι δεν θα το διεκδικήσει, δεύτερος είναι ο αδελφός του Χάρι, τρίτος ο πρίγκιπας Τζορτζ και τέταρτη η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η τετραμελής οικογένεια των τεσσάρων πέταξε με το ίδιο αεροπλάνο στη Βαρσοβία της Πολωνίας για την τριήμερη περιοδεία τους τον Ιούλιο και στη συνέχεια στη Γερμανία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουίλιαμ και η Κέιτ σπάνε το πρωτόκολλο και αψηφούν τους βασιλικούς κανόνες, αφού το 2014 ταξίδεψαν στην Αυστραλία μαζί με τον Τζορτζ, ενώ το 2016 όλη η οικογένεια πέταξε για τον Καναδά, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο για τους άμεσους κληρονόμους που που απαγορεύεται να πετούν μαζί.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!