tromaktiko: Δημοπρασία για την αγορά έκτασης στο Αχίλλειο

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Δημοπρασία για την αγορά έκτασης στο Αχίλλειο



Μέχρι την Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι  προσφορές για την αγορά έκτασης γης στο...
Αχίλλειο στην οποία προτίθεται να προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στην Τοπική Κοινότητα Αχιλλείου.

Η προς αγορά έκταση γης (γεωτεμάχιο), στην Τ.Κ. Αχιλλείου, για την κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης του δήμου Αλμυρού, θα πρέπει μεταξύ άλλων: Να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Αχιλλείου, βορειοδυτικά του οικισμού και σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 m και μικρότερη των 2000 m από τα θεσμοθετημένα όρια του οικισμού. Να απέχει απόσταση από ρέμα έως 200 m. και να φέρει κανονικό σχήμα χωρίς έντονες κλίσεις, ελεύθερο κτισμάτων ή άλλων εγκαταστάσεων.  Να έχει έκταση από τέσσερα (4) έως δέκα (10) στρέμματα, να είναι ενιαία, με πρόσοψη σε αγροτική, δημοτική ή επαρχιακή οδό.

 Για περισσότερες πληροφορίες για τη διακήρυξη της δημοπρασίας παρέχονται τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 7.00 έως 15.00, από τη Δ/νση Προγραμματισμού του Δήμου Αλμυρού, Αρμόδιες: Ιωάννα Χρήστου και Αθηνά Χαλούδη, Διεύθυνση: Δημαρχείο Αλμυρού, Κεντρική Πλατεία Αλμυρού, Αλμυρός, Τηλέφωνο: 2422350223 και 2422350224.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!