tromaktiko: H Kαίτη Γαρμπή ανέβασε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τον γιο της

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

H Kαίτη Γαρμπή ανέβασε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τον γιο της



Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο δεμένες οικογένειες της εγχώριας showbiz και, παρά τις ...
επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δεν παραλείπουν να περνούν χρόνο μαζί, τόσο ως ζευγάρι, όσο και με τον γιο τους, Δημήτρη, o oποίος σε λίγους μήνες γίνεται 18 ετών.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται με τους δύο άνδρες της ζωής της στην Μύκονο, την οποία τα τελευταία καλοκαίρια ο Διονύσης έχει κάνει «δεύτερο σπίτι» του, καθώς οι live εμφανίσεις του είναι από τις πιο επιτυχημένες στο νησί.

Η Καίτη απαθανάτισε με το κινητό της τηλέφωνο τον Διονύση και τον Δημήτρη αγκαλιασμένους, να κοιτούν τη θάλασσα και «ανέβασε» στα social media την φωτογραφία, γράφοντας στην λεζάντα «τα αγόρια μου».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι γέμισαν την φωτογραφία με likes και σχόλια, με κάποιους να επισημαίνουν στην τραγουδίστρια, χαριτολογώντας, πως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιος είναι ποιος, αφού η ομοιότητα πατέρα και γιου είναι παροιμιώδης.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!