tromaktiko: Μια πρώτη γεύση από το “The Halkidiki Project” [video]

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Μια πρώτη γεύση από το “The Halkidiki Project” [video]



Σε εξέλιξη βρίσκεται -με πυρετώδεις ρυθμούς- στις σουίτες μοντάζ της Sigma Productions η επεξεργασία του κινηματογραφικού υλικού από ...
τα γυρίσματα στη Σιθωνία Χαλκιδικής για το “The Halkidiki Project” στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας με τίτλο “ACTION IN GREECE” που υλοποιεί η Sigma Group.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια σειρά κινηματογραφικών ντοκιμαντέρ τα οποία αφορούν μια δυνατή προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με θέματα όπως είναι η ιστορία, η αρχαιολογία, η λαογραφία, η παράδοση, η σύγχρονη επιχειρηματικότητα, η φιλοξενία, ο θρησκευτικός και εναλλακτικός τουρισμός, οι φυσικές ομορφιές, καθώς κι όλη η γνωστή αλλά και η αθέατη πλευρά του τόπου.

Ήδη, το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα πρώτα δύο intro, προϊδεάζοντάς μας για όσα θα ακολουθήσουν σχετικά με τη φιλόδοξη και επίπονη προσπάθεια μέσα από την οποία θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο σε διεθνές επίπεδο η Χαλκιδική.

Ύστερα από μία μικρή διακοπή, οι συντελεστές των Sigma Media και Sigma Productions θα επιστρέψουν στη Σιθωνία για την ολοκλήρωση των τελευταίων γυρισμάτων και στη συνέχεια σειρά έχει ο επόμενος Δήμος της Χαλκιδικής.

Για να μάθετε ποιος είναι δείτε τα βίντεο που ακολουθούν…



Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!