tromaktiko: Η Τσαπανίδου πουλά μαντζούνια στο internet - Πώς η παρουσιάστρια μπλέχτηκε σε μια τρελή περιπέτεια;

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η Τσαπανίδου πουλά μαντζούνια στο internet - Πώς η παρουσιάστρια μπλέχτηκε σε μια τρελή περιπέτεια;



Σοκ για την Πόπη Τσαπανίδου! Επιτήδειοι έφτιαξαν μια ψεύτικη σελίδα με το όνομά της στο facebook και την εμφάνιζαν να πουλάει... μαντζούνια μέσω διαδικτύου...
Σκοπός των αετονύχηδων ήταν να κοροϊδέψουν το γυναικείο κοινό που έχει ως πρότυπο ομορφιάς την παρουσιάστρια του Star, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα. «Δεν πουλάω ούτε ορούς ομορφιάς και ανάπλασης προσώπου ούτε καλλωπιστικές κρέμες και σκευάσματα σιδήρου» ανέφερε στην «Espresso» η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τη δράση τους, κίνησε νομικές διαδικασίες.

«Αγαπητοί φίλοι, πρόσφατα ενημερώθηκα ύστερα από μηνύματά σας στο inbox και στο messenger πως έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο facebook, στο δικό μου όνομα, μέσω της οποίας ανεβαίνουν sponsored posts, διαφημιστικά για πωλήσεις serum και διαφόρων άλλων “μαντζουνιών”. Μέσα σε λίγες ημέρες, μάλιστα, κατάφερε να κάνει κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views. Μόλις το έμαθα, απευθύνθηκα αμέσως στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα μήνυση με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κυρίας Αριάδνης Νούκα» έγραψε η ίδια στη σελίδα της στο facebook και συμπλήρωσε: «Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτηδείων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου είναι πια στα χέρια των αρμόδιων διωκτικών Αρχών».



Η Πόπη Τσαπανίδου, για να προστατέψει το καταναλωτικό κοινό, συνέχισε με συμπληρωματικά στοιχεία για την ψεύτικη σελίδα. «Θυμίζω πως εκτός από αυτό το profile Popi Tsapanidou και το https://www.facebook.com/TsapanidouPopi/ ό,τι άλλο ανακαλύπτετε να μου το λέτε, διότι μάλλον κάποιον... λάκκο θα έχει η φάβα!» συμπλήρωσε και συνέχισε ευχαριστώντας τους ανθρώπους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Κάντε τους φίλους και ακολουθείτε τις συμβουλές τους, “CYBER ALERT”».


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!