tromaktiko: Η Kim Kardashian για άλλη μια φορά στο προσκήνιο: Έκλεψε την ιδέα εταιρείας και την πουλά για δική της!

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Η Kim Kardashian για άλλη μια φορά στο προσκήνιο: Έκλεψε την ιδέα εταιρείας και την πουλά για δική της!



Η Kim Kardashian για άλλη μια φορά στο προσκήνιο. Όχι δεν έκανε κάποια προκλητική δήλωση ούτε φωτογράφηση...

Αυτή την φορά «έκλεψε» την ιδέα μιας εταιρείας και η δεύτερη τώρα ζητά τα ρέστα!

Για να γίνουμε πιο σαφείς:

Η θήκη smartphone της LuMee, η οποία προωθείται από την Kimisaprincess Inc, έχει ενσωματωμένο φως για να βοηθά τους χρήστες να έχουν ιδανικό φωτισμό όταν φωτογραφίζονται. Η Κim την χρησιμοποιεί συνεχώς και κάθε φορά που η θήκη εμφανίζεται σε κάποια φωτογραφία ξεπουλά.

Ο Hooshmand Harooni, όμως, 100.000.000 δολάρια από την Kardashian και την εταιρείας της, καθώς ισχυρίζεται πως πρόκειται για κλοπή δικής του πατέντας.

Ο συγκεκριμένος άντρας κατοχύρωσε ένα ενσωματωμένο εξάρτημα φωτισμού σε θήκη για μια συσκευή κινητού τηλεφώνου το 2013, το οποίο στη συνέχεια χορήγησε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Snaplight.

Η μήνυση περί παραβίασης του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Harooni αναφέρει ότι τα κέρδη της Snaplight έχουν υποστεί πλήγμα εξαιτίας της LuMee και της Kardashian.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η Kardashian λαμβάνει ποσοστό επί των κερδών της LuMee στην οποία έχει μεγάλο μερίδιο. Σε μια δήλωση, ο ιδρυτής της Snaplight, Bardia Rahim, δήλωσε ότι η LuMee προκάλεσε αμφιβολίες για την τεχνολογική και επιχειρηματική ακεραιότητά της δικής του εταιρίας με το να βγάλει παραπλήσιο προϊόν.
Ένας εκπρόσωπος της Kardashian δήλωσε: «Η αγωγή για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από την Snaplight δεν έχει αξία και είναι απλώς μια άλλη απόπειρα προβολής. Η Kim δεν έκανε τίποτα λάθος», η συνέχεια αναμένεται στα δικαστήρια, αλλά οι περισσότεροι εκτιμούν πως Κardashian θα βγει αλώβητη από την διαμάχη αυτή.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!