tromaktiko: Οι Κινέζοι της Norinco σε σημαντικό σόου Τ/Θ με στόχο τις εξαγωγές!

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Οι Κινέζοι της Norinco σε σημαντικό σόου Τ/Θ με στόχο τις εξαγωγές!



Η γνωστή κινεζική αμυντική βιομηχανία NORINCO (North Industries Corporation) αποκάλυψε νέα θωρακισμένα οχήματα και ένα...
νέο σύστημα ενεργητικής προστασίας (APS: active protection system) κατά τη διάρκεια της Ημέρας Τεθωρακισμένων που πραγματοποιήθηκε στο Μπαοουτού της Εσωτερικής Μογγολίας το διήμερο 15-16 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Richard D Fisher Jr. για το έγκυρο IHS Jane’s Defence Weekly, η NORINCO στόχευε στην προώθηση των προϊόντων της σε ξένους πελάτες, οπότε στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 230 άτομα από 50 χώρες, ενώ περιελάμβανε και επίδειξη με τηλεοπτική κάλυψη!

Ενώ η NORINCO εκθέτει τακτικά τα προϊόντα της συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις, αυτή ήταν μια σπάνια περίπτωση όπου δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμα και η κάλυψη μιας ζωντανής επίδειξης για τους προσκεκλημένους.

Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε το νέο Τεθωρακισμένο Όχημα Μάχης (ΤΟΜΑ/IFV) VN-17, με το σχόλιο που επιλέχτηκε για την παρουσίαση της επίδειξης να το χαρακτηρίζει ως «ολοκαίνουργια γενιά βαρέως τύπου ΤΟΜΑ 30 τόνων, με το επίπεδο θωράκισης ενός άρματος»!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!