tromaktiko: O εκνευρισμός της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στην ερώτηση δημοσιογράφου

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

O εκνευρισμός της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στην ερώτηση δημοσιογράφου



Καμιά φορά αρκεί μία αμφιλεγόμενη δήλωση για κρατήσει μία παρεξήγηση μεγάλης διάρκειας. Ειδικά στον χώρο της showbiz...

Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και στην περίπτωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους η οποία έδειξε αληθινά ενοχλημένη με ερώτηση δημοσιογράφου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Weekend της εφημερίδας Ειδήσεις. Η σχετική ερώτηση αφορούσε σε μία παλαιότερη δήλωση του συζύγου της, Φάνη Μουρατίδη, και για την οποία όπως ξεκαθάρισε η ηθοποιός έχει ερωτηθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Πριν καιρό ο Φάνης Μουρατίδης σε δική του συνέντευξη είχε πει ότι στο σπίτι τους το πάνω χέρι το έχει η Μαρία και τώρα η ίδια θέλησε να διευκρινήσει επιτέλους την κατάσταση. «Αυτό έχει παρεξηγηθεί και έχω εκνευριστεί πολλές φορές, γιατί με έχουν πάρει τηλέφωνο και με ρωτούν τέτοια χαζά, αν πέφτει παντόφλα. Ο Φάνης εννοούσε και εννοεί ότι, σε σχέση με τα παιδιά, όπως σε όλα τα ελληνικά σπίτια, η μαμά είναι που δίνει το γενικό πρόσταγμα. Χαίρομαι που μέσω της ερώτησης σου αυτής, επιτέλους το διευκρινίζω! Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άντρα τέτοιου τύπου, που να μου αφήνει σε εμένα το γενικό πρόσταγμα».

Τέλος η ηθοποιός σχολίασε «Νομίζω, όμως πως στα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα η μαμά είναι αυτή που οργανώνει τις οικογενειακές δραστηριότητες. Εγώ θα πω τι θα φάμε, θα αποφασίσω τι θα μαγειρέψω. Από εκεί και πέρα, η κατάσταση πήγε σε ένα σημείο, που επειδή κι εγώ βγάζω προς τα έξω μια περσόνα πιο αυστηρή, βγήκαν όλα αυτά τα γελοία πράγματα. Μπορεί στο σπίτι να έχω εγώ το πάνω χέρι, στην οικογένεια όμως, το πάνω χέρι το έχει ο Φάνης».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!