tromaktiko: Όνομα – έκπληξη: Ο πιο αγαπητός προδότης της ελληνικής tv μπαίνει στη «Μουρμούρα»

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Όνομα – έκπληξη: Ο πιο αγαπητός προδότης της ελληνικής tv μπαίνει στη «Μουρμούρα»



Ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας μπαίνει στο cast...

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, οι φήμες περί νέων συμμετοχών στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δίνουν και παίρνουν.

Εκτός από τις δύο νέες συμμετοχές στο σεναριακό κομμάτι, αυτές του Θέμη Γκύρτη και της Σάρας Γανωτή, το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά θέλει έναν ηθοποιό που το κοινό αγάπησε φέτος μέσα από τη συμμετοχή του στον «Αστέρα Ραχούλας» να κέρδισε μια θέση ανάμεσα στο υπόλοιπο cast.

O εν λόγω ηθοποιός, μάλιστα, είναι ο μοναδικός που έχει «κλείσει» μέχρι στιγμής. Και δεν πρόκειται για ένα όνομα που είχε ήδη ακουστεί.


Ο λόγος για τον… «προδότη» της Ραχούλας, Σταμάτη Τσότρα – κατά κόσμον Σπύρο Τσεκούρα. Τον άνθρωπο που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό με το ιδιαίτερο του τηλεοπτικού του χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός λέγεται πως υπήρξε ένας από πολλούς που δοκιμάστηκαν για το τον ρόλο του άντρα στο ζευγάρι των σαραντάρηδων.

Μέχρι στιγμής φέρεται να είναι και ο μοναδικός που τα κατάφερε!


Ο ALPHA από τη μεριά του βιάζεται να βρει την τηλεοπτική σύζυγό του, όπως επίσης και το ζευγάρι των εικοσάρηδων που θα καλύψει το βασικό κενό της σειράς, που δεν είναι άλλο από αυτό που άφησαν οι Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχωρώντας από τη σειρά.


Να σημειωθεί πάντως πως από τα castings πέρασαν δεκάδες καταξιωμένοι ηθοποιοί. Γι’ αυτό και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα που όμως ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν από το κανάλι.

Υπομονή ένα μήνα ακόμα λοιπόν, καθώς μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη τα γυρίσματα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν…



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!