tromaktiko: 7 tips για να δείχνεις βαμμένη, όταν δεν έχεις μαζί σου καλλυντικά

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

7 tips για να δείχνεις βαμμένη, όταν δεν έχεις μαζί σου καλλυντικά



Είσαι έξω και δεν έχεις μαζί σου το νεσεσέρ σου; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν beauty hacks τα οποία θα σε βοηθήσουν στη δύσκολη στιγμή...
όταν το πρόσωπό σου είναι χλωμό και πρέπει να γίνουμε εφευρετικές αφού το lip gloss, το κραγιόν, η μάσκαρα, το ρουζ και το βουρτσάκι για τα φρύδια μας δεν είναι μαζί μας.

Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο, αν είχαμε τα καλλυντικά μας μαζί μας, αλλά σίγουρα μπορείς να σώσεις την κατάσταση στις περισσότερες περιπτώσεις.

Παρακάτω σου παραθέτουμε κάποια tips για όταν το τσαντάκι με τα καλλυντικά σου είναι κάπου αλλού και όχι στην τσάντα σου και να πώς μπορείς να γίνεις δημιουργική:

1. Χρησιμοποίησε χαρτομάντηλα ή πετσέτα ταμποναριστά στη γραμμή Τ σε περίπτωση που έχεις λιπαρό δέρμα και θέλεις να απομακρύνεις τις γυαλάδες. Δεν χρειάζεσαι πάντα πούδρα ενώ το δέρμα σου θα φαίνεται πιο φρέσκο.

2.Τσίμπησε τα μάγουλα σου εάν το χρώμα του προσώπου σου είναι χλωμό και σου λείπει το ρουζ σου. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις με το τσίμπημα και δημιουργήσεις κοκκινίλα, γρατζουνιές ή και μελανιές στο  δέρμα σου. Τσίμπησε απαλά με τις άκρες των δαχτύλων σου μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

3. Βάλε ενυδατική στα χείλια σου εάν δεν έχεις μαζί σου το lip balm σου. Και όμως λίγη ενυδατική κρέμα ενδείκνυται για να τη βάλεις στα χείλια σου όταν αυτά είναι ξηρά και απουσιάζει το lip balm σου. Η μικρή ποσότητα ενυδατικής θα τα ενυδατώσει ενώ παράλληλα θα τα αποτρέψει από το να "σκάσουν".

4. Βρέξε τα δάχτυλα σου πολύ λίγο και σπρώξε τις βλεφαρίδες σου προς τα πάνω. Τα δάχτυλα σου θα λειτουργήσουν σχεδόν σαν το ψαλιδάκι που χρησιμοποιείς για τις βλεφαρίδες και θα τις κάνουν στρογγυλές αλλά και με κλίση προς τα επάνω κάνοντας το βλέμμα σου πιο καθαρό αλλά και έντονο.

5. Δάγκωσε τα χείλη σου με τα μπροστινά σου δόντια για περίπου 25 δευτερόλεπτα, τόσο ώστε να αποκτήσουν το φυσικό ροδαλό χρώμα που έχουν αφού έχεις φιληθεί καθώς θα αυξηθεί η ροή του αίματος. Άλλο ένα tip που πρέπει να προσέξεις να μην το παρακάνεις αφού δεν θέλεις ούτε να τα ματώσεις αλλά ούτε και να μείνει σημάδι των δοντιών σου επάνω τους.

6. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να κουμαντάρεις τα φρύδια σου τόσο εύκολα και απουσιάζει το βουρτσάκι φρυδιών σου αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα βρέξεις λίγο και να τα "στρώσεις" με τα δάχτυλα σου.

7. Εκμεταλλεύσου τις πολλαπλές χρήσεις που μπορεί να έχει η βαζελίνη. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν ενυδατικό χειλιών, να φτιάξεις το σχήμα των ατίθασων φρυδιών σου όπως και επίσης να βάλεις λίγη στα μάγουλα σου για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπο σου.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!