tromaktiko: Ιωάννινα: Στον εισαγγελέα για δυο σοβαρές υποθέσεις η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ιωάννινα: Στον εισαγγελέα για δυο σοβαρές υποθέσεις η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου



H μια υπόθεση,αφορά διαγωνισμό για προμήθεια εξοπλισμού στην νέα πτέρυγα που ακόμη δεν έχει λειτουργήσει...

Με ακράδαντα στοιχεία, και με όλο το ιστορικό, προσέφυγε στον εισαγγελέα, η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ζητώντας την πλήρη διερεύνηση δυο ξεχωριστών υποθέσεων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεπτικού σταθμού ITV, πρόκειται για δυο υποθέσεις που αφορούν σε χιλιάδες ευρω.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Βασίλης Τσίκαρης και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Νικολόπουλος, μιλούν στο ρεπορτάζ για δυο υποθέσεις ,για τις οποίες θα αποφανθεί η δικαιοσύνη εξετάζοντας σε βάθος όλα τα δεδομένα και τα σχετικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί.Και οι δυο υποθέσεις, είναι σοβαρές ενώ η μια αφορά και το δημόσιο συμφέρον καθώς πρόκειται για ενυπόγραφη καταγγελία που έφτασε στη διοίκηση για «εναρμονισμένη τακτική εταιριών», που συμμετείχαν σε διαγωνισμό για προμήθεια εξοπλισμού στην νέα πτέρυγα που ακόμη δεν έχει λειτουργήσει.

Για τις δυο υποθέσεις η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έχει ενημερώσει τόσο την διοίκηση της ΥΠΕ όσο και το Υπουργείο προσκομίζοντας όλα τα σχετικά έγγραφα που κατατέθηκαν και στον εισαγγελέα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!