tromaktiko: "Είδα στον ύπνο μου τον Στάθη, μου είπε να..." - Εξελίξεις στην κόντρα του αδελφού του Ψάλτη με τη χήρα του ηθοποιού

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

"Είδα στον ύπνο μου τον Στάθη, μου είπε να..." - Εξελίξεις στην κόντρα του αδελφού του Ψάλτη με τη χήρα του ηθοποιού



Τέλος στον πόλεμο του αδελφού του Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, με τη χήρα του δημοφιλούς κωμικού...


ΑΠΟ ΤΟΝ
Αλκίνοο Μπουνιά

«Ο θάνατος του αδελφού μου και ο περίγυρος με επηρέασαν τόσο πολύ, που είπα λόγια για τη Χριστίνα, τα οποία δεν έπρεπε να πω. Της ζητάω συγγνώμη γι’ αυτή τη συμπεριφορά μου!»

Μετανιωμένος, ο Γιάννης Ρώτας, αδελφός του Στάθη Ψάλτη, κάνει στροφή σε όσα υποστήριζε σχετικά με την τελευταία σύζυγο του δημοφιλούς κωμικού, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, Χριστίνα Φιτσάκη.

Ο επίσης ηθοποιός την περίοδο κατά την οποία ο αδελφός του βρισκόταν στο νοσοκομείο είχε εκφραστεί αρνητικά για την καλλιτέχνιδα, υπερασπιζόμενος την ανιψιά του Μαρία, κόρη του Στάθη Ψάλτη, και τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου. Στην ερώτηση ποιον περίγυρο εννοεί, μας απάντησε ότι δεν θέλει να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα, επειδή πλέον τον ενδιαφέρει να επέλθει ηρεμία στην οικογένεια του αδελφού του και να δοθεί ένα τέλος στη φαγωμάρα που ξέσπασε μετά τον θάνατό του.

Ο ίδιος μας αποκάλυψε πως ήδη έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη Χριστίνα και σε αυτήν την απόφαση συνετέλεσε ο ίδιος ο Στάθης Ψάλτης με... μεταφυσικό τρόπο. «Είδα στον ύπνο μου τον Σταθάκο, που μου έλεγε να πάρω τηλέφωνο τη Χριστίνα» λέει στην «Espresso» και προσθέτει: «Την πήρα τηλέφωνο και με καλοδέχτηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Βρισκόταν στην Κρήτη με τις αδελφούλες της, είχε πάει να δει τον πατέρα της. Μετά με πήρε εκείνη τηλέφωνο άλλες δύο φορές και με ρώτησε τι κάνω και πώς πάω. Με συγκίνησε το ενδιαφέρον της. Να είναι καλά το κορίτσι. Μετά τον θάνατο του Στάθη μόνο αυτή ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς ζω και η αλήθεια είναι ότι τα βγάζω πέρα πολύ δύσκολα». Πράγματι, ο Γιάννης Ρώτας μένει σε σπίτι με ενοίκιο και αυτή την περίοδο δεν έχει κανένα έσοδο, αφού πλέον δεν εργάζεται στο θέατρο και ακόμη δεν έχει βγει η σύνταξή του.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!