tromaktiko: Σοκ: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο!

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο!



Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε πρωταγωνίστρια της γνωστής τηλεοπτικής...
σειράς «Grey's Anatomy» ότι το 2015 διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η ηθοποιός Kate Walsh είχε μηνιγγίωμα και μέσα σε τρεις ημέρες από τη διάγνωση την υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση, σε Ιατρικό Κέντρο του Λος Άντζελες. Μετά το χειρουργείο, προέκυψε ότι επρόκειτο για καλοήθη όγκο.

«Σοκαρίστηκα» σχολίασε η Walsh αναφερόμενη στη στιγμή που οι γιατροί της ανακοίνωσαν τη διάγνωση. «Δεν ήταν κάτι που περίμενα», πρόσθεσε, σύμφωνα με το cnn.

Όπως τόνισε, το κυριότερο σύμπτωμα από το οποίο υπέφερε ήταν ότι ένιωθε εξάντληση. «Μπορεί να έπινα ακόμη και πέντε καφέδες την ημέρα και να μην μπορούσα να ξυπνήσω», είπε.
Επίσης, της ήταν δύσκολο να συγκεντρωθεί, έχανε την ισορροπία της και άρχισε να έχει ισχυρούς πονοκεφάλους. «Έλεγα κουβέντες ή είχα σκέψεις, τις οποίες όμως δεν μπορούσα να ολοκληρώσω», περιέγραψε η ηθοποιός. Ο τότε σύντροφός της ήταν που την έπεισε να επισκεφτεί έναν νευρολόγο.
Κι άλλοι διάσημες γυναίκες έχουν αποκαλύψει ότι έπασχαν από μηνιγγίωμα, όπως οι Sheryl Crow, Elizabeth Taylor, Mary Tyler Moore και πιο πρόσφατα η Maria Menounos.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!