tromaktiko: Mεθυσμένος οδηγός «σερφάρει» με το αυτοκίνητό του [video]

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Mεθυσμένος οδηγός «σερφάρει» με το αυτοκίνητό του [video]



Γιατί να οδηγείς καθιστός, όταν μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα όρθιος στην οροφή του Ι.Χ. σου; Αυτό σκέφτηκε ένας μεθυσμένος Κινέζος, ο οποίος ανέβασε…
επίπεδο την κλασική οδήγηση!

Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί, γιατί αλλιώς προκύπτουν επικίνδυνες καταστάσεις. Ωστόσο ένας μεθυσμένος Κινέζος το τερμάτισε, καθώς αποφάσισε να μην καθίσει στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, αλλά επινόησε έναν άκρως «πρωτότυπο» τρόπο, για να το οδηγήσει. Συγκεκριμένα ανέβηκε όρθιος στην οροφή του Ι.Χ. και το άφησε να κυλήσει σε χαμηλή ταχύτητα στον δρόμο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.cnet.com, ο Κινέζος είχε περάσει το πόδι του μέσα από την ανοιχτή ηλιοροφή, για να χειρίζεται με αυτό το τιμόνι! Ο επινοητικός οδηγός κάλυψε με αυτόν τον τρόπο γύρω στα 600 μέτρα στην πόλη Μπένγκμπου της ανατολικής Κίνας και πρόλαβε να διασχίσει μία διασταύρωση, πριν τον πάρει είδηση η αστυνομία. Μόλις διαπίστωσε, ότι πλησίαζαν τα όργανα του νόμου, κατέβηκε από την οροφή του οχήματος, κάθισε κανονικά στο τιμόνι και προσπάθησε να τους ξεφύγει.

Τελικά συνελήφθη και τώρα κινδυνεύει με αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης, ένα τσουχτερό πρόστιμο και ποινές φυλάκισης. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς, ότι του ήρθε αυτή η ιδέα μετά από μία γιορτή που έκανε, όταν έκλεισε μία σημαντική επιχειρηματική συμφωνία. Ετσι εξέλιξε το δικό του, ιδιότυπο «αυτόνομο όχημα» με τη γνωστή συνέχεια.

Να σημειώσουμε, ότι στην Κίνα απαγορεύεται ρητά η κυκλοφορία κανονικών αυτόνομων οχημάτων. Γιαυτό και οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσουν πειραματικά μοντέλα ρομποτικής τεχνολογίας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου υπάρχει μία πολύ ελαστικότερη νομοθεσία σε αυτόν τον τομέα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!