tromaktiko: Πάμπλουτη κληρονόμος… κλωτσάει το άλογό της σε επίδειξη επειδή την έριξε κάτω [video]

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Πάμπλουτη κληρονόμος… κλωτσάει το άλογό της σε επίδειξη επειδή την έριξε κάτω [video]



Περισσότερο προσεκτική στη διαχείριση του θυμού της πρέπει να γίνει η πάμπλουτη κληρονόμος της...
Johnson and Johnson, της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στον τομέα της φροντίδας της υγείας, που εθεάθη πρόσφατα σε επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας να… κλωτσά εξοργισμένη το άλογό της επειδή την έριξε στο χώμα.

Το βίντεο που δείχνει την σκληρή χειρονομία της νεαρής κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προσελκύοντας δεκάδες σχόλια από λάτρεις της ιππασίας που χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά της απαράδεκτη.

Η 36χρονη Jazz Johnson-Merton, δισέγγονη του ιδρυτή της Johnson and Johnson και παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών συμμετέχει εδώ και χρόνια σε επιδείξεις ιππικής δεξιοτεχνίας ωστόσο ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δείξει ανάλογη συμπεριφορά. Σύμφωνα με έναν από τους κριτές που ήταν μάρτυρες της απαράδεκτης συμπεριφοράς της 36χρονης, η Johnson-Merton «έχασε απλώς την ψυχραιμία της και αντέδρασε παρορμητικά», ενώ η κλωτσιά της δεν πέτυχε καν το άλογο, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα τιμωρίας της.

«Σίγουρα πρόκειται για κατακριτέα συμπεριφορά», ανέφερε ο κριτικής, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να δοθεί μεγάλη έκταση στο περιστατικό.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!