tromaktiko: Σοβαρός τραυματισμός μαθητή – Έπεσε πάνω του η τζαμαρία

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Σοβαρός τραυματισμός μαθητή – Έπεσε πάνω του η τζαμαρία



Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό συνέβη πριν λίγες...
μέρες στο δημοφιλέστερο σχολείο του Πειραιά, την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή, η οποία στεγάζεται ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο Πειραιά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, στο σχολείο υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα, για τα οποία έχει ενημερωθεί η Δημοτική Αρχή Μώραλη και ο ειδικός σύμβουλος για θέματα Παιδείας κ. Αγγελετάκης, αλλά για τα οποία δεν έχουν κάνει το παραμικρό!

Ένα από αυτά τα σοβαρά προβλήματα, εντοπίζεται στα τζάμια των αιθουσών.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, στα καλά καθούμενα, ένα από τα τζάμια σε μια αίθουσα του σχολείου, υποχώρησε και έπεσε πάνω σε έναν μαθητή, ο οποίο οδηγήθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ιωνίδειος και ο Δήμος Πειραιά βρίσκονται σε αντιδικία, σχετικά με το ταμείο του εν λόγω σχολείου, το οποίο έχει προσεταιριστεί ο Δήμος Πειραιά.

Η Ιωνίδειος Σχολή, λόγω της ακίνητης περιουσίας που κατείχε στο κέντρο του Πειραιά, αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο εύρωστα σχολεία της χώρας, με ταμείο που ξεπερνούσε το 1.000.000 ευρώ!

Παρόλα αυτά και παρά τις δεσμεύσεις τόσο του ίδιου του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη όσο και του Συμβούλου του κ. Αγγελετάκη – ο οποίος αυτοσυστήνεται και ως »Αντιδήμαρχος Παιδείας» σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι εργασίες που πρέπει να γίνουν απαραιτήτως στο σχολικό συγκρότημα της Ιωνιδείου, καθυστερούν χαρακτηριστικά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

Το Υπουργείο Παιδείας έχει λάβει ενημέρωση για το περιστατικό με τον τραυματισμό του μαθητή και αν ναι ποιες πρωτοβουλίες έλαβε;

Ελπίζουμε μόνο να μη θρηνήσουμε κάποιο θύμα, γιατί οι ευθύνες πλέον έχουν ονοματεπώνυμο!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!