tromaktiko: "Αυτός μου φέρθηκε καλά...μην του κάνετε κακό!" - Τι είπε στην πολύωρη κατάθεση του ο Μ. Λεμπιδάκης

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

"Αυτός μου φέρθηκε καλά...μην του κάνετε κακό!" - Τι είπε στην πολύωρη κατάθεση του ο Μ. Λεμπιδάκης



Σε σοκ ο κρητικός επιχειρηματίας...
- Ήταν ένας φοβισμένος και τρομοκρατημένος

Την άκρη του νήματος της πολύκροτης υπόθεσης προσπαθεί να ξεμπερδέψει η αστυνομία και ο ρόλος του Μιχάλη Λεμπιδάκη και οι πληροφορίες που θα δώσει στην αστυνομία θα είναι καθοριστικές. Μόνο που ο 54χρονος επιχειρηματίας υπό την επήρεια του σοκ, τουλάχιστον στην πρώτη κατάθεση του δεν μπόρεσε να δώσει σαφείς απαντήσεις και να ξεδιαλύνει τα πάμπολλα ερωτηματικά των αστυνομικών.

Όπως λένε οι αστυνομικοί που τον αντίκρισαν, ήταν ένας φοβισμένος και τρομοκρατημένος άνθρωπος, σαν ένα πληγωμένο πουλάκι μας είπε ένας απ΄αυτούς χαρακτηριστικά. Δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, να δώσει σαφείς απαντήσεις και το έργο των αστυνομικών ελάχιστα φωτίστηκε από αυτήν την πρώτη κατάθεση. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν μπορούσε να θυμηθεί πόσες μετακινήσεις είχε υποστεί από την πρώτη μέρα της απαγωγής του, ενώ για τις συνθήκες κράτησης του, σε γενικές γραμμές είπε πως του έδιναν νερό και φαί, χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τον ρώτησαν αν τον χτύπησαν ή αν τον κακομεταχειρίστηκαν και απάντησε αρνητικά, ωστόσο είναι χαρακτηριστικό πως σε έναν αστυνομικό εξομολογήθηκε πως απέκτησε μια ιδιαίτερη σχέση με τον τελευταίο του φρουρό, τον σωματώδη Σκοπιανό, που βρέθηκε μπροστά στα αστυνομικά όπλα στην επιχείρηση της αστυνομίας και φέρεται να είπε πως " αυτός μου φέρθηκε καλά...μην του κάνετε κακό"!

Να υπονοεί πως οι άλλοι του συμπεριφέρθηκαν άσχημα, να είχε μια τραυματική εμπειρία που δεν μπορούσε άμεσα να περιγράψει; τουλάχιστον άμεση απάντηση οι αστυνομικοί δεν πήραν! Πάντως ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον Λεμπιδάκη βρήκε το ένα άκρο του ποδιού του βαθιά πληγωμένο, δείγμα πως για αρκετό καιρό( ίσως και από την αρχή) να ήταν δεμένος με αλυσίδες!
Η πρώτη, όχι ιδιαίτερα διαφωτιστική κατάθεση δόθηκε, η άλλη είναι πάντως άγνωστο πότε θα δοθεί αφού αυτό που επείγει είναι να συνέλθει ο 54χρονος, κάτι που σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση!





Πηγή

Διαβάστε και αυτό: 

Τώρα: Νέες εικόνες Λεμπιδάκη μέσα από το σπίτι του

Εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος, αλλά ελεύθερος πια ο Μιχάλης Λεμπιδάκης...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!