Υλικά συνταγής
½-1 κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
1 πιπεριά σε λεπτές φέτες
1 μήλο κομμένο σε ζάρια
3 κ.σ. γεμάτες μαγιονέζα
1 λεμόνι (ο χυμός του)
1 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
Διαδικασία συνταγής
Σε μπασίνα ή μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα τη μαγιονέζα, το λεμόνι, το ξύδι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το λάχανο, το καρότο, την πιπεριά και το μήλο. Ανακατεύουμε καλά να πάει η σως παντού. Σερβίρουμε.
Πηγή