tromaktiko: Ο Kevin Spacey κατηγορείται για παρενόχληση και βγαίνει από τη ντουλάπα

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ο Kevin Spacey κατηγορείται για παρενόχληση και βγαίνει από τη ντουλάπα



Με ολοένα και περισσότερες καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης από γυναίκες ηθοποιούς να βλέπουν σχεδόν καθημερινά το...
φως της δημοσιότητας, το σκάνδαλο Harvey Weinstein φαίνεται να μην είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός πονοκέφαλος του Hollywood.

Ο ηθοποιός Anthony Rapp -πρωταγωνιστεί στη σειρά Star Trek Discovery- αποκάλυψε στο Buzzfeed News τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον Kevin Spacey στα 14 του χρόνια. Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το 1986, όταν ο Rapp βρέθηκε στο πάρτι του 26χρονου τότε Spacey στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

«Μετά από κάποια ώρα άρχισα να βαριέμαι και νυστάζω. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα να δω τηλεόραση και αφού τελείωσε το πάρτι, εκείνος μπήκε στο δωμάτιο μεθυσμένος. Με σήκωσε όπως ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη πριν μπουν στο νέο τους σπίτι. Αναρωτιόμουν τι συμβαίνει. Μετά έπεσε πάνω μου...», ανέφερε μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα που στοχοποιεί τον 58χρονος πρωταγωνιστή του House of Cards.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου, ο Spacey έδωσε τη δική του απάντηση μέσω Twitter, αποκαλύπτοντας πως είναι ομοφυλόφιλος.
Αφού ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, την οποία ωστόσο δεν παραδέχεται, αλλά τονίζει πως αν συνέβη δεν τη θυμάται λόγω του ποτού), επισήμανε: «Τώρα επιλέγω να ζω σαν ένας γκέι άντρας και θέλω να ασχοληθώ με αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινάει από το να εξετάσω τη συμπεριφορά μου».

Όπως ήταν φυσικό, το κακό timing που αποφάσισε να γνωστοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, επικρίθηκε εντόνως από τους χρήστες του Twitter.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!