tromaktiko: Πατρών - Πύργου: Viral στο διαδίκτυο η φωτογραφία με το εικονοστάσι και δίπλα ... ένας ακόμη νεκρός - Εδώ, ο θάνατος έχει στήσει μόνιμο "καρτέρι"

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Πατρών - Πύργου: Viral στο διαδίκτυο η φωτογραφία με το εικονοστάσι και δίπλα ... ένας ακόμη νεκρός - Εδώ, ο θάνατος έχει στήσει μόνιμο "καρτέρι"



"Ωρα 2 τα ξημερωματα... Ο ατυχος μοτοσικλετιστης χανει τη ζωη του στην Πατρων - Πυργου στο 13ο χλμ. Και σε αυτο το σημειο της Εθνικής οδού - καρμανιολας ο θανατος εχει στησει μονιμο καρτερι".



Το εικονοστάσι... "θρηνεί" μια ανθρώπινη ψυχή. Μια οικογένεια έχει χάσει σε αυτό το σημείο τον δικό της άνθρωπο. Ανάβουν το καντήλι και λίγο πιο κάτω ... άλλο καντήλι. Πένθος για μια ακόμη οικογένεια. Χιλιόμετρα με εικονοστάσια. 150 εικονοστάσια. Άνθρωποι, μητέρες, παιδιά, πατεράδες, νέοι με όνειρα για τη ζωή... Μέσα στα εικονοοστάσια της Πατρών Πύργου από το ύψος της Περιμετρικής μέχρι τον Πύργο, βλέπουμε τις φωτογραφίες τους... Το καντηλάκι να καίει... Όπως και ο πόνος σε αυτούς που μένουν πίσω και θρηνούν. Λουλούδια που "καίγονται" από την άσφαλτο και τα καυσαέρια.

Σε ένα από αυτά τα εικονοστάσια, άφησε χθες την τελευταία πνοή ένας ακόμη νέος άνθρωπος... Ένας 47χρονος από την Κάτω Αχαΐα, προστέθηκε στον κατάλογο των θυμάτων της "καρμανιόλας" που ακόμη ... κάποιοι περιμένουν ότι θα γίνει αυτοκινητόδρομος! Γιατί τώρα δεν είναι...

Νίκος Σύφαντος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!