τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η Κατερίνα Καραβάτου απόρησε πώς ενώ απέκτησε τόσο μεγάλο κοινό στο παιχνίδι επιβίωσης και αυξήθηκε η δημοτικότητά του, ο «σφάχτης της καρύδας» δεν βρίσκεται στο τηλεοπτικό τοπίο.
«Δεν με πήρες τηλέφωνο. Εμένα ρωτάς; Γιατί δεν με πήρες;», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτό που ήθελε στην παρουσιάστρια. Η Κατερίνα έμεινε άφωνη και δεν ήξερε αν έπρεπε να γελάσει ή να απαντήσει σοβαρά στον καλεσμένο της.
«Δέχτηκα κάποιες προτάσεις. Όχι αυτές οι υπερβολές που γράφονται. Γενικά τα οικονομικά σε όλους όσοι πήραν μέρος στο παιχνίδι είναι καλύτερα. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πως πάει η δουλειά μου. Φυσικά θα ήθελα να κάνω και κάτι τηλεοπτικό, αλλά δεν βιάζομαι κιόλας», συνέχισε το μοντέλο.
Ποια η γνώμη του για τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε ρόλο παρουσιαστή, στην εκπομπή ΕΔΩ και γιατί πιστεύει ότι ο Ντάνος θα έχει μέλλον.
Δείτε το βίντεο
Πηγή

