tromaktiko: "Δεν έχει προσγειωθεί ακόμα στην πραγματικότητα" - Ti δηλώνει ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου [video]

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

"Δεν έχει προσγειωθεί ακόμα στην πραγματικότητα" - Ti δηλώνει ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου [video]



Για την κατάσταση της 19χρονης από την Μυτιλήνη τις...
πρώτες ώρες της σύλληψής της στο Χονγκ Κονγκ μίλησε στο newsit.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Όπως ανέφερε, σύμφωνα με τα όσα του μεταφέρονται από την Κίνα, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα την μεγάλη περιπέτεια που έχει μπλέξει, νομίζοντας πως είναι κάτι παροδικό.

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου η 19χρονη είναι καλά στην υγεία της, ενώ και οι συνθήκες κράτησής της είναι καλές. Ο Έλληνας πρόξενος στην περιοχή της επισκέφτηκε στις φυλακές, ενώ τις επόμενες ώρες θα αναλάβει καθήκοντα και ένας άλλος δικηγόρος στο Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να εκπροσωπήσει εκεί την κοπέλα.

Ο κ. Κεχαγιόλου ανέφερε επίσης πως η Ειρήνη ενημερώθηκε για την ανάληψη της εκπροσώπησής της από τον ίδιο, και πως τώρα κρατείται στην γυναικεία φυλακή ανηλίκων.

Όπως είπε επίσης ο πρόξενος της μετέφερε και την αγάπη και την συμπαράσταση της οικογένειας. Για ακόμη μια φορά τόνισε πως οι γονείς της δεν γνώριζαν για αυτή την της δραστηριότητα.

«Ήξεραν ότι από τις 31 Αυγούστου πήγε στην Καλαμάτα για σπουδές σε ΙΕΚ, και στη συνέχεια την είδαν με κουκούλα στο Χονγκ Κονγκ» είπε χαρακτηριστικά.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!