tromaktiko: Εορτασμός Αγίου Νικολάου: Την Κυριακή ο αγώνας δρόμου 10 χλμ στο Σκαραμαγκά

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Εορτασμός Αγίου Νικολάου: Την Κυριακή ο αγώνας δρόμου 10 χλμ στο Σκαραμαγκά



Για αυτή την Κυριακή στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένο το ραντεβού όσων θα λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων στην...
περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Άγιο Νικόλαο.

Η δραστηριότητα, έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και έχει ως στόχο «τη συμβολή στην ανάπτυξη πνεύματος ευγενούς άμιλλας μεταξύ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου», όπως αναφέρουν πηγές του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Η διαδρομή του αγώνα, ο οποίος είναι «ανοικτός» και στους πολίτες, θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή Σκαραμαγκά – Ναυτικό Πέραμα. Ως σημείο εκκίνησης και ταυτόχρονα του τερματισμού, έχει οριστεί από τους διοργανωτές η Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να εχουν "λάβει θέσεις" στην αφετηρία τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 09:30 για την παραλαβή των αριθμών τους (ΒΙΒ Numbers).

Στον αγώνα μπορεί να συμμετάσχει δωρεάν όλο το μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των ΕΔ και ΣΑ (μόνιμοι αξιωματικοί, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικοί, ΕΜΘ, ΕΠΟΠ, μαθητές παραγωγικών σχολών), καθώς και οποιοσδήποτε πολίτης το επιθυμεί.

Ας σημειωθεί ότι η συμμετοχή είναι απολύτως εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί «εκτέλεση υπηρεσίας» για τους στρατιωτικούς, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να είναι υγειονομικώς κατάλληλοι για συμμετοχή στον αγώνα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!