tromaktiko: Αλλαγή – έκπληξη: Ο ΑΝΤ1 αντικαθιστά έναν απ’ τους πιο δημοφιλείς νέους παρουσιαστές του!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Αλλαγή – έκπληξη: Ο ΑΝΤ1 αντικαθιστά έναν απ’ τους πιο δημοφιλείς νέους παρουσιαστές του!



Μια αλλαγή που δεν περίμενε κανείς...

Στο καλοκαιρινό, τηλεοπτικό, μεταγραφικό παζάρι ο ΑΝΤ1 κινήθηκε με σύνεση. Οι μεταγραφές που έκανε ήταν λίγες και καλές. Μετά την επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου και το θολό τοπίο που επικρατούσε στο θέμα του Ράδιο Αρβύλα και του Όλα, η πρώτη κίνηση του σταθμού ήταν να κλείσει ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει το νέο πρόσωπο στις σατιρικές εκπομπές του καναλιού.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Θανάση Πασσά ο οποίος ήρθε από τον ΣΚΑΪ και το «Ό,τι να ‘ναι» για να παρουσιάσει το «Talking Nomads» μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και να έχει και μια συμμετοχή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.


Ο Πασσάς στο δυναμικό κοινό είναι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή, αν όχι το πιο δημοφιλές πρόσωπο μεταξύ των παρουσιαστών όλων των καναλιών γι’ αυτό και ο ΑΝΤ1 δικαιολογημένα είχε ποντάρει πολλά πάνω του.


Με τη μόνη διαφορά ότι τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα σχεδίαζε ο σταθμός. Ο Πασσάς του «Late Night» δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Πασσά του «Ότι να ‘ναι» (τα βίντεο κάθε εβδομάδα είναι όλο και χειρότερα) ενώ και το «Talking Nomads» φαινόταν από την αρχή ότι ήταν ένα πρότζεκτ που δεν του πήγαινε καθόλου. Ήταν μια εκπομπή χωρίς αρχή, μέση και τέλος που σε έκανε να αναρωτηθείς ποιος μπορεί να τη σκέφτηκε και πώς πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει επιτυχία…

Τις τελευταίες δυο μέρες μάλιστα το κανάλι, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση, προχώρησε σε μια κίνηση που συζητήθηκε ιδιαίτερα. Έβγαλε τον Πασσά απ’ το πλευρό της Ζαρίφη και στη θέση του έβαλε τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Και αν κάποιοι θεώρησαν ότι η αλλαγή έτυχε και δεν πέτυχε, διαψεύστηκαν από το γεγονός ότι και στο site του ΑΝΤ1 στην ταυτότητα της εκπομπής το όνομα του Πασσά έχει φύγει και έχει αντικατασταθεί από εκείνο του Λαμπρόπουλου.

Τα σχόλια των τηλεθεατών για το λόγο της αποχώρησης του Πασσά είναι πολλά, όμως απάντηση απ’ την πλευρά του καναλιού δεν υπάρχει, αν και το πιθανότερο είναι να πρόκειται για το προφανές.

Να είδαν δηλαδή οι άνθρωποι του σταθμού ότι το κόνσεπτ δεν ταίριαζε στον Πασσά (μιλάμε για μια εκπομπή που πήρε δυσμενή μετάθεση από την απογευματινή ζώνη στη μεταμεσονύχτια γιατί τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά) και για να προφυλάξουν και τον ίδιο τον άλλαξαν, πριν ρίξει αυλαία το πρόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση ο Πασσάς μοιάζει να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματα του στον ΑΝΤ1 καθώς και στις δυο εκπομπές δείχνει να βρίσκεται έξω απ’ τα νερά του.

Πιο πολύ στο «Talking Nomads» (απ’ το οποίο αποτελεί παρελθόν πλέον) αλλά και στο «Late Night» του Λιάγκα, τα βίντεο του οποίου δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα του «Ό,τι να ‘ναι».

Σε κάθε περίπτωση, το ταλέντο του Θανάση Πασσά δεν αμφισβητείται. Ο τύπος είναι τεράστια μορφή και όταν είναι σε τηλεοπτικό περιβάλλον που του ταιριάζει αυτό φαίνεται ξεκάθαρα…


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!