tromaktiko: Εξομολόγηση που συγκλονίζει: «Βρήκα τη γυναίκα μου στο κρεβάτι με κάποιον άλλον, αλλά δε μπορούσα να κάνω τίποτα γι’αυτό»

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Εξομολόγηση που συγκλονίζει: «Βρήκα τη γυναίκα μου στο κρεβάτι με κάποιον άλλον, αλλά δε μπορούσα να κάνω τίποτα γι’αυτό»



Ποτέ δεν περίμενα να συμβεί σε μένα. Φυσικά όλοι αυτό πιστεύουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή κρύβει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις...

Η γυναίκα μου είχε πάρει άδεια και τα παιδιά ήταν στους παππούδες. Εγώ είχα κάτι δουλειές στο κέντρο αλλά τελείωσα γρήγορα και αποφάσισα να γυρίσω σπίτι.

Ξεκλείδωσα την πόρτα και πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί, βρήκα τη γυναίκα μου στο κρεβάτι με κάποιον άλλον! Και οι δύο κοιμόταν χωρίς να τους ταράξει ο ήχος που έκανα με την είσοδό μου. Κάτι έσπασε βαθιά μέσα μου, η καρδιά μου πάγωσε. Ένιωσα ένα κενό, σαν κάτι να ρούφηξε τα σωθικά μου και με δυσκολία μπορούσα να αναπνεύσω.

Προσπάθησα να μην τους ξυπνήσω. Τράβηξα μία φωτογραφία ώστε να μη μπορεί να το αρνηθεί αργότερα, γύρισα από την άλλη και έφυγα αθόρυβα. Πέντε χρόνια ευτυχισμένου γάμου, μεγαλώσαμε έναν καταπληκτικό γιο. Πως συνέβη αυτό στ αλήθεια; Δεν ήξερα τι να κάνω!

Το μυαλό μου ήταν ένα χάλι.

Τώρα κάθομαι στη κουζίνα, απορώντας πως θα καταφέρω να συνεχίσω τη ζωή μου...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!